Maltos jautienos kepsnys
5 (2 įvertinimai)
2 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Lengvas jautienos kepsnys su svogūnais. Greita, paprasta, skanu ir labai sotu. Darome faršą ir pagardiname prieskoniais, tada formuojame kepsnelius ir kepame įkaitintoje keptuvėje aliejuje. Toje pačioje keptuvėje, kurioje buvo kepami kepsniai, pakepinkite svogūną.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Jautiena400 gramų
-
Vanduo100 mililitrų
-
Druska ir pipirai, prieskoniaipagal skonį
-
Svogūnai1 vnt
-
Kvietiniai miltai3 šaukštai
-
Augalinis aliejuspagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite maltą mėsą iš jautienos. Įsigytas įdaras ne visai tinkamas. Mums reikia šviežios maltos mėsos iš geros mėsos be priemaišų.
-
2. Į maltą mėsą įberkite prieskonių pagal skonį.
-
Reklama
-
3. Supilkite vandenį ir išmaišykite maltą mėsą iki vientisos masės. Maltą mėsą išplakite, kad ji taptų tanki. Mėsa gerai išlaikys formą, jei faršas bus gerai išmuštas. Jį tereikia pakelti virš dubens ir įmesti į jį su jėga. Kiaušiniai į faršą nededami.
-
4. Iš faršo suformuokite plokščios formos kotletus.
-
Reklama
-
5. Kepkite juos keptuvėje su augaliniu aliejumi (be dangčio).
-
6. Svogūną supjaustyti pusžiedžiais. Pabarstykite 2 valgomus šaukštus miltų. Sumaišykite. Miltai turi prilipti prie svogūno.
-
Reklama
-
7. Miltų perteklių nukratykite. Svogūną pakepinkite augaliniame aliejuje. Patiekite kepsnį su traškiais svogūnais.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama