Maltos jautienos kepsnys

Maltos jautienos kepsnys

5 (2 įvertinimai)

2 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Lengvas jautienos kepsnys su svogūnais. Greita, paprasta, skanu ir labai sotu. Darome faršą ir pagardiname prieskoniais, tada formuojame kepsnelius ir kepame įkaitintoje keptuvėje aliejuje. Toje pačioje keptuvėje, kurioje buvo kepami kepsniai, pakepinkite svogūną.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Jautiena
    400 gramų
  • Vanduo
    100 mililitrų
  • Druska ir pipirai, prieskoniai
    pagal skonį
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Kvietiniai miltai
    3 šaukštai
  • Augalinis aliejus
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite maltą mėsą iš jautienos. Įsigytas įdaras ne visai tinkamas. Mums reikia šviežios maltos mėsos iš geros mėsos be priemaišų.
    1. Paruoškite maltą mėsą iš jautienos. Įsigytas įdaras ne visai tinkamas. Mums reikia šviežios maltos mėsos iš geros mėsos be priemaišų.
  • Į maltą mėsą įberkite prieskonių pagal skonį.
    2. Į maltą mėsą įberkite prieskonių pagal skonį.
  • Reklama
  • Supilkite vandenį ir išmaišykite maltą mėsą iki vientisos masės. Maltą mėsą išplakite, kad ji taptų tanki. Mėsa gerai išlaikys formą, jei...
    3. Supilkite vandenį ir išmaišykite maltą mėsą iki vientisos masės. Maltą mėsą išplakite, kad ji taptų tanki. Mėsa gerai išlaikys formą, jei faršas bus gerai išmuštas. Jį tereikia pakelti virš dubens ir įmesti į jį su jėga. Kiaušiniai į faršą nededami.
  • Iš faršo suformuokite plokščios formos kotletus.
    4. Iš faršo suformuokite plokščios formos kotletus.
  • Reklama
  • Kepkite juos keptuvėje su augaliniu aliejumi (be dangčio).
    5. Kepkite juos keptuvėje su augaliniu aliejumi (be dangčio).
  • Svogūną supjaustyti pusžiedžiais. Pabarstykite 2 valgomus šaukštus miltų. Sumaišykite. Miltai turi prilipti prie svogūno.
    6. Svogūną supjaustyti pusžiedžiais. Pabarstykite 2 valgomus šaukštus miltų. Sumaišykite. Miltai turi prilipti prie svogūno.
  • Reklama
  • Miltų perteklių nukratykite. Svogūną pakepinkite augaliniame aliejuje. Patiekite kepsnį su traškiais svogūnais.
    7. Miltų perteklių nukratykite. Svogūną pakepinkite augaliniame aliejuje. Patiekite kepsnį su traškiais svogūnais.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai