Majonezas iš obuolių

Majonezas iš obuolių

5 (1 įvertinimai)

1 Porcija
15 min.

Apie receptą

Esu beveik tikra, kad tokio majonezo tikrai nebandėte, turiu omenyje obuolių majonezą, jis greitai paruošiamas. Susidomėjote? Tada peržiūrėkite receptą! Jei namuose staiga pritrūksta majonezo, bet yra pora obuolių, tada iš obuolių pagaminti puikų majonezą nėra problemų. Be to, jis daug skanesnis ir sveikesnis nei majonezas iš parduotuvės. Majonezo gaminimas yra labai paprastas, peržiūrėkite nuoseklų receptą ir gaminkite su malonumu. Į majonezą galite dėti įvairių žolelių, česnako, aitriosios paprikos, kiekvieną kartą išgausite nepakartojamą majonezo skonį.

Receptai pagal ingredientus: # Vaisiai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Obuoliai (vidutinio dydžio)
    2 vnt
  • Rafinuotas saulėgrąžų aliejus
    100 gramų
  • Cukrus
    1 arbatinis šaukštelis
  • Druska
    1 arbatinis šaukštelis
  • Citrinų sultys
    1 valgomasis šaukštas
  • Garstyčios
    1 arbatinis šaukštelis
  • Juodieji pipirai
    1 žiupsnelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Nuplaukite obuolius, išimkite šerdis.
    2. Nuplaukite obuolius, išimkite šerdis.
  • Reklama
  • Obuolius galite kepti orkaitėje, arba galite mikrobangų krosnelėje, tai užtruks 5 minutes, kepkite po dangčiu.
    3. Obuolius galite kepti orkaitėje, arba galite mikrobangų krosnelėje, tai užtruks 5 minutes, kepkite po dangčiu.
  • Iškeptus obuolius šiek tiek atvėsinkite.
    4. Iškeptus obuolius šiek tiek atvėsinkite.
  • Reklama
  • Šaukštu išskobkite iš obuolių minkštimą.
    5. Šaukštu išskobkite iš obuolių minkštimą.
  • Obuolių minkštimą sudėkite į plakimo stiklinę, įberkite šaukštelį garstyčių, sutrinkite blenderiu.
    6. Obuolių minkštimą sudėkite į plakimo stiklinę, įberkite šaukštelį garstyčių, sutrinkite blenderiu.
  • Reklama
  • Pasūdykite, įpilkite cukraus, nenustodami plakti, plona srovele supilkite augalinį aliejų.
    7. Pasūdykite, įpilkite cukraus, nenustodami plakti, plona srovele supilkite augalinį aliejų.
  • Įpilkite citrinos sulčių pagal skonį.
    8. Įpilkite citrinos sulčių pagal skonį.
  • Reklama
  • Skanaus!
    9. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai