Majonezas iš obuolių
5 (1 įvertinimai)
1 Porcija
15 min.
Apie receptą
Esu beveik tikra, kad tokio majonezo tikrai nebandėte, turiu omenyje obuolių majonezą, jis greitai paruošiamas. Susidomėjote? Tada peržiūrėkite receptą! Jei namuose staiga pritrūksta majonezo, bet yra pora obuolių, tada iš obuolių pagaminti puikų majonezą nėra problemų. Be to, jis daug skanesnis ir sveikesnis nei majonezas iš parduotuvės. Majonezo gaminimas yra labai paprastas, peržiūrėkite nuoseklų receptą ir gaminkite su malonumu. Į majonezą galite dėti įvairių žolelių, česnako, aitriosios paprikos, kiekvieną kartą išgausite nepakartojamą majonezo skonį.
Paskirtis: Padažų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# VaisiaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Obuoliai (vidutinio dydžio)2 vnt
-
Rafinuotas saulėgrąžų aliejus100 gramų
-
Cukrus1 arbatinis šaukštelis
-
Druska1 arbatinis šaukštelis
-
Citrinų sultys1 valgomasis šaukštas
-
Garstyčios1 arbatinis šaukštelis
-
Juodieji pipirai1 žiupsnelis
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Nuplaukite obuolius, išimkite šerdis.
-
Reklama
-
3. Obuolius galite kepti orkaitėje, arba galite mikrobangų krosnelėje, tai užtruks 5 minutes, kepkite po dangčiu.
-
4. Iškeptus obuolius šiek tiek atvėsinkite.
-
Reklama
-
5. Šaukštu išskobkite iš obuolių minkštimą.
-
6. Obuolių minkštimą sudėkite į plakimo stiklinę, įberkite šaukštelį garstyčių, sutrinkite blenderiu.
-
Reklama
-
7. Pasūdykite, įpilkite cukraus, nenustodami plakti, plona srovele supilkite augalinį aliejų.
-
8. Įpilkite citrinos sulčių pagal skonį.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama