Lydekos ir bulvių kotletai

Lydekos ir bulvių kotletai

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Skanūs žuvies kotletai iš šviežios lydekos su virtomis bulvėmis ir žolelėmis taps visaverčiu pietų ar vakarienės patiekalu. Pasiruoškite ir nedvejokite! Lydekos kotletams su bulvėmis geriausiai tiks ką tik sugautos žuvies filė. Maltą mėsą galite gaminti ne tik per mėsmalę, bet ir susmulkinti į maišytuvu ar smulkintuvu. Jei neturite namuose džiūvėsėlių, pakeiskite juos manų kruopomis.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Žuvis / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Lydeka
    500 gramų (filė)
  • Bulvės
    2 vnt
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Česnakai
    1 skiltelė
  • Krapai
    pagal skonį
  • Juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Džiūvėsėliai
    50 gramų
  • Aliejus
    pagal poreikį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
  • Išvalykite lydeką, nuplaukite ir išpjaustykite filė.
    2. Išvalykite lydeką, nuplaukite ir išpjaustykite filė.
  • Reklama
  • Bulves nulupkite, išvirkite ir atvėsinkite.
    3. Bulves nulupkite, išvirkite ir atvėsinkite.
  • Svogūnus pakepinkite 7 minutes. Į dubenį sudėkite pjaustytas bulves, susmulkintą filė, pakepintus svogūnus ir žoleles.
    4. Svogūnus pakepinkite 7 minutes. Į dubenį sudėkite pjaustytas bulves, susmulkintą filė, pakepintus svogūnus ir žoleles.
  • Reklama
  • Viską perkiškite per mėsmalę.
    5. Viską perkiškite per mėsmalę.
  • Česnaką nulupkite ir sutarkuokite. Sudėkite į maltą žuvies ir bulvių mišinį ir išmaišykite.
    6. Česnaką nulupkite ir sutarkuokite. Sudėkite į maltą žuvies ir bulvių mišinį ir išmaišykite.
  • Reklama
  • Įmuškite kiaušinį, pasūdykite ir sudėkite pipirus. Viską gerai išmaišyti.
    7. Įmuškite kiaušinį, pasūdykite ir sudėkite pipirus. Viską gerai išmaišyti.
  • Drėgnomis rankomis formuokite paplotėlius ir sudėkite juos į džiūvėsėlius.
    8. Drėgnomis rankomis formuokite paplotėlius ir sudėkite juos į džiūvėsėlius.
  • Reklama
  • Suformuokite žuvies kotletus ir dėkite į lėkštę. Įdėkite į šaldytuvą 20 minučių.
    9. Suformuokite žuvies kotletus ir dėkite į lėkštę. Įdėkite į šaldytuvą 20 minučių.
  • Į keptuvę supilkite augalinį aliejų ir įkaitinkite ant vidutinės ugnies. Sudėkite kotletus ir kepkite iš vienos pusės iki auksinės rudos ...
    10. Į keptuvę supilkite augalinį aliejų ir įkaitinkite ant vidutinės ugnies. Sudėkite kotletus ir kepkite iš vienos pusės iki auksinės rudos spalvos.
  • Reklama
  • Apverskite kotletus, sumažinkite ugnį iki minimumo ir uždenkite dangčiu. Kepkite kotletus 10-15 minučių, kol iškeps.
    11. Apverskite kotletus, sumažinkite ugnį iki minimumo ir uždenkite dangčiu. Kepkite kotletus 10-15 minučių, kol iškeps.
  • Gero apetito!
    12. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai