Lydeka šoninėje

Lydeka šoninėje

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
45 min.

Apie receptą

Jau ne pirmą kartą susiduriu su patiekalu, kuriame pagrindinis ingredientas įvyniotas į šoninę. Radinys labai neįprastas tiek skoniu, tiek išvaizda. Ir šis receptas jį labai gerai įrodo. Mes žinome visus kompozicijos ingredientus ir dažnai juos naudojame, tačiau niekada jų nesujungėme į vieną patiekalą. Ir veltui! Pasirodo, jie puikiai vienas kitą papildo skoniu ir tekstūra. Išbandykite tai. Sotus patiekalas pagyvins jūsų vakarienę.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Žuvis
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Bulvės
    300 gramų
  • Agurkai
    1 kilogramas (sūdyti)
  • Lydekos filė
    300 gramų
  • Šoninė
    7 juostelės
  • Sviestas
    20 gramų
  • Garstyčios
    1 arbatinis šaukštelis
  • Krapai
    10 gramų
  • Kvietiniai miltai
    1 šaukštas
  • Druska
    pagal skonį
  • Cukrus
    2 arbatiniai šaukšteliai
  • Augalinis aliejus
    2 šaukštai
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Vyno actas
    50 mililitrų (baltas)
  • Daržovių sultinys
    200 mililitrų
  • Garstyčių sėklos
    1 šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
  • Agurką (be žievelės) supjaustykite pusračiais, o bulves – nedideliais griežinėliais. Smulkiai supjaustykite svogūną ir krapus.
    1. Agurką (be žievelės) supjaustykite pusračiais, o bulves – nedideliais griežinėliais. Smulkiai supjaustykite svogūną ir krapus.
  • Tada puode įkaitinkite aliejų. Jame pakepinkite svogūną 2 minutes. Tada sudėkite bulves. Troškinkite dar 5 minutes. Tada supilkite 50 ml ...
    2. Tada puode įkaitinkite aliejų. Jame pakepinkite svogūną 2 minutes. Tada sudėkite bulves. Troškinkite dar 5 minutes. Tada supilkite 50 ml sultinio ir suberkite agurkus. Maišydami troškinkite ingredientus 10 minučių.
  • Reklama
  • Tuo tarpu puode įkaitinkite sviestą. Į jį įpilkite cukraus ir miltų. Virkite 2 minutes. Dabar supilkite sultinį. Išmaišykite. Tada įberki...
    3. Tuo tarpu puode įkaitinkite sviestą. Į jį įpilkite cukraus ir miltų. Virkite 2 minutes. Dabar supilkite sultinį. Išmaišykite. Tada įberkite druskos, garstyčių, acto, grūdų, pusę krapų ir pipirų. Maišydami virkite iki vientisos tirštos konsistencijos.
  • Toliau gautu užpilu užpilkite agurkus ir bulves. Išmaišykite. Garnyrą troškinkite dar 10 minučių.
    4. Toliau gautu užpilu užpilkite agurkus ir bulves. Išmaišykite. Garnyrą troškinkite dar 10 minučių.
  • Reklama
  • Dabar pasirūpinkite žuvimi. Didelius lydekos gabalėlius pagardinkite druska ir pipirais, tada apvyniokite šonine. Po to 4 minutes apkepki...
    5. Dabar pasirūpinkite žuvimi. Didelius lydekos gabalėlius pagardinkite druska ir pipirais, tada apvyniokite šonine. Po to 4 minutes apkepkite filė iš abiejų pusių įkaitintame aliejuje.
  • Patiekite lydeką su garnyru iš agurkų ir bulvių. Gero apetito!
    6. Patiekite lydeką su garnyru iš agurkų ir bulvių. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai