Lydeka džiūvėsėliuose keptuvėje
5 (1 įvertinimai)
5 Porcijos
35 min.
Apie receptą
Jei norite greitai ir skaniai paruošti šviežią lydeką, naudokite šį receptą. Viskas paprasta ir labai greita! Skaniausia yra ką tik pagauta lydeka. Bet jei turite užšaldytą, būtinai atitirpinkite. Jei pageidaujama, į džiūvėsėlius galima dėti prieskonių žuviai. Prie tokios lydekos kaip garnyras puikiai tiks bulvės ar ryžiai.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# ŽuvisReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Lydeka1 vnt
-
Augalinis aliejus4 šaukštai
-
Kvietiniai miltai2 šaukštai
-
Duonos trupiniai3 šaukštai
-
Druskapagal skonį
-
Juodieji pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
-
2. Lydekai nupjaukite pelekus, pašalinkite žvynus ir vidurius. Gerai išskalaukite, nupjaukite galvą, uodegą, mums jų neprireiks. Lydekos skerdeną supjaustykite 1,5–2 centimetrų storio gabalėliais, pasūdykite ir papipiriuokite.
-
Reklama
-
3. Dubenyje sumaišykite miltus ir džiūvėsėlius.
-
4. Kiekvieną lydekos gabalėlį apvoliokite mišinyje.
-
Reklama
-
5. Į keptuvę supilkite augalinį aliejų ir įkaitinkite ant vidutinės ugnies. Sudėkite žuvį į keptuvę.
-
6. Kepkite po 4-5 minutes iš kiekvienos pusės, kol iškeps, ir nedelsdami patiekite.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama