Burokėliai žiemai

Burokėliai žiemai

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Dėl šio recepto jums nebereikia valandų valandas stovėti prie viryklės ir virti sriubą! Viskas, ko jums reikia, jau bus paruoštame stiklainyje. Labai skanus ir kvapnus konservavimas. Žemiau papasakosiu daugiau apie tai, kaip pasigaminti burokėlius žiemai. Daržoves galima susmulkinti virtuviniu kombainu, tai sumažins paruošimo laiką. Tada, norint paruošti sriubą, tereikia mūsų ruošinį įpilti į sultinį ir pavirti porą minučių. Tinka virti ne tik burokėlius, bet ir šaltus barščius.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Burokėliai
    2 kilogramai
  • Svogūnai
    1 kilogramas
  • Pomidorai
    1.5 kilogramo
  • Morkos
    1 kilogramas
  • Actas
    12 šaukštai
  • Cukrus
    10 šaukštai
  • Paprika
    500 gramų
  • Saulėgrąžų aliejus
    150 mililitrų
  • Druska
    2~2,5 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus.
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Pomidorus užpilkite verdančiu vandeniu, tada nulupkite. Pomidorus sumalkite per mėsmalę arba susmulkinkite trintuvu iki tyrės. Supilkite ...
    2. Pomidorus užpilkite verdančiu vandeniu, tada nulupkite. Pomidorus sumalkite per mėsmalę arba susmulkinkite trintuvu iki tyrės. Supilkite į puodą ir padėkite ant vidutinės ugnies.
  • Reklama
  • Morkas ir burokėlius sutarkuokite stambia tarka. Papriką supjaustykite juostelėmis, o svogūną – mažais kubeliais. Paruoštas daržoves perk...
    3. Morkas ir burokėlius sutarkuokite stambia tarka. Papriką supjaustykite juostelėmis, o svogūną – mažais kubeliais. Paruoštas daržoves perkelkite į dubenį. Įpilkite aliejaus, druskos ir cukraus. Užvirkite ir uždengus troškinkite valandą.
  • Po valandos įpilkite acto. Virkite dar 15 minučių.
    4. Po valandos įpilkite acto. Virkite dar 15 minučių.
  • Reklama
  • Išdėliokite burokėlius į sterilizuotus stiklainius. Užsukite, apverskite stiklainį aukštyn kojomis ir apvyniokite rankšluosčiu. Palikite ...
    5. Išdėliokite burokėlius į sterilizuotus stiklainius. Užsukite, apverskite stiklainį aukštyn kojomis ir apvyniokite rankšluosčiu. Palikite taip, kol visiškai atvės.
  • Burokėliai paruošti žiemai, gero apetito!
    6. Burokėliai paruošti žiemai, gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai