Perlinių kruopų košė su mėsa

Perlinių kruopų košė su mėsa

4 (13 įvertinimai)

5 Porcijos
2 val. 30 min.

Apie receptą

Na, kaip gi nemėgsti perlinių kruopų košės, ypač jei ji ruošiama pagal šį receptą, su mėsa ir daržovėmis! Nors patiekalas atrodo paprastas, jo sodrus skonis yra kažkas ypatingo. Patiekalą vakarienei išsirinkti nėra lengva užduotis, nes norisi, kad jis būtų ne tik skanus ir sotus, bet ir patiktų visiems. O šiandien noriu su jumis pasidalinti viena gera idėja vakarienei ir papasakoti, kaip pasigaminti perlinių kruopų košę su mėsa. Tai labai skanus, aromatingas ir maistingas patiekalas, kuris turėtų patikti absoliučiai visiems, ypač vyriškajai jūsų šeimos pusei. Tačiau vaikai to niekada neatsisako ir kad ir kiek kartų namie gaminau perlinių kruopų košę su mėsa, po vakarienės visų lėkštės buvo tuščios, ir tai – geriausias pagyrimas šeimininkei.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiauliena
    600~700 gramų
  • Perlinės kruopos
    1.5 stiklinės
  • Svogūnas
    1 vnt
  • Morkos
    1 vnt
  • Rūgštus obuolys
    1 vnt
  • Lauro lapas
    2 vnt
  • Prieskoniai
    pagal skonį (malti juodieji pipirai, malti raudonieji pipirai)
  • Druska
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pirmiausia mėsą supjaustykite ne didesniais kaip 2,5 cm gabalėliais ir mėsą sudėkite į įkaitintą keptuvę, aliejaus pilti nereikia, pakaks...
    1. Pirmiausia mėsą supjaustykite ne didesniais kaip 2,5 cm gabalėliais ir mėsą sudėkite į įkaitintą keptuvę, aliejaus pilti nereikia, pakaks mėsos riebalų. Kepkite kiaulieną iki auksinės rudos spalvos, tada perkelkite į puodą storomis sienelėmis.
  • Tada supjaustykite svogūną ir sudėkite į keptuvę, kurioje buvo kepama mėsa. Pakepinkite svogūną iki auksinės rudos spalvos ir sudėkite su...
    2. Tada supjaustykite svogūną ir sudėkite į keptuvę, kurioje buvo kepama mėsa. Pakepinkite svogūną iki auksinės rudos spalvos ir sudėkite supjaustytas morkas, pakepinkite viską kartu dar porą minučių. Pačioje pabaigoje į daržoves suberiame gabaliukais (be žievelės) pjaustytą obuolį, suberiame prieskonius ir viską pakepiname dar 1-2 minutes.
  • Reklama
  • Iškeptas daržoves perkeliame į puodą su mėsa, dedame lauro lapelį, ant viršaus klojame perlines kruopas (kruopščiai nuplautas). Supilkite...
    3. Iškeptas daržoves perkeliame į puodą su mėsa, dedame lauro lapelį, ant viršaus klojame perlines kruopas (kruopščiai nuplautas). Supilkite vandenį, kad jis būtų 2 pirštais aukščiau už perlines kruopas, viską pasūdykite ir uždėkite ant silpnos ugnies. Troškinkite (neuždengę) vieną valandą.
  • Po valandos įpilkite dar vieną stiklinę vandens (verdančio vandens), uždenkite dangčiu ir pašaukite košę į iki 180 laipsnių įkaitintą ork...
    4. Po valandos įpilkite dar vieną stiklinę vandens (verdančio vandens), uždenkite dangčiu ir pašaukite košę į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę, kur kepame dar valandą.
  • Reklama
  • Žinoma, šios košės paruošimas užima daug laiko, bet verta. Gero apetito visiems!
    5. Žinoma, šios košės paruošimas užima daug laiko, bet verta. Gero apetito visiems!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4/5 (13 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai