Glazūruota varškė su kondensuotu pienu

Glazūruota varškė su kondensuotu pienu

5 (3 įvertinimai)

3 Porcijos
4 val.

Apie receptą

Skanūs glaistyti varškės sūreliai taps dar skanesni, jei įdėsite kondensuoto pieno įdaro. Ir tada jūsų artimieji, net ir tie, kurie atsisako valgyti varškės, neatsisakys. Tokių glazūruotų varškės sūrelių galima drąsiai duoti vaikams. Juk žinai, iš ko jie pagaminti. Imkite tik kokybišką šokoladą ir kondensuotą pieną, tada jie pasirodys kaip parduotuvėje pirkti. Paimkite didelio riebumo ir nesmulkintą varškę. Kitu atveju varškę sutrinkite per smulkų sietelį, o tada pertrinkite trintuvu.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Varškė 9%
    250 gramų
  • Sviestas
    50 gramų
  • Kondensuotas pienas
    50 gramų (virtas)
  • Cukraus pudra
    50 gramų
  • Juodas šokoladas
    150 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus glaistytos varškės su kondensuotu pienu gamybai.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus glaistytos varškės su kondensuotu pienu gamybai.
  • Į dubenį sud4kite varškę, suberkite cukraus pudrą, išmaišykite.
    2. Į dubenį sud4kite varškę, suberkite cukraus pudrą, išmaišykite.
  • Reklama
  • Ištirpinkite sviestą ir supilkite į dubenį su varške. Viską sutrinkite blenderiu iki vientisos masės.
    3. Ištirpinkite sviestą ir supilkite į dubenį su varške. Viską sutrinkite blenderiu iki vientisos masės.
  • Vandens vonelėje ištirpinkite baltąjį šokoladą ir formelių apačioje nupieškite piešinį. Įdėkite juos į šaldytuvą 10-15 minučių, kad susti...
    4. Vandens vonelėje ištirpinkite baltąjį šokoladą ir formelių apačioje nupieškite piešinį. Įdėkite juos į šaldytuvą 10-15 minučių, kad sustingtų. (Puošti nebūtina.)
  • Reklama
  • Šokoladą susmulkinkite ir ištirpinkite vandens vonelėje iki vientisos masės. Leiskite šokoladui atvėsti ir šiek tiek sutirštėti.
    5. Šokoladą susmulkinkite ir ištirpinkite vandens vonelėje iki vientisos masės. Leiskite šokoladui atvėsti ir šiek tiek sutirštėti.
  • Formų dugną ir šonus ištepkite šokoladu dviem sluoksniais. Įdėkite juos į šaldytuvą, kad šokoladas sukietėtų.
    6. Formų dugną ir šonus ištepkite šokoladu dviem sluoksniais. Įdėkite juos į šaldytuvą, kad šokoladas sukietėtų.
  • Reklama
  • Varškės masę paskleiskite į formeles, viduryje padarydami įdubą.
    7. Varškės masę paskleiskite į formeles, viduryje padarydami įdubą.
  • Konditeriniu maišeliu išvirintą kondensuotą pieną paskleiskite į varškės įdubimą.
    8. Konditeriniu maišeliu išvirintą kondensuotą pieną paskleiskite į varškės įdubimą.
  • Reklama
  • Kondensuoto pieno įdarą uždarykite likusia varškės mase ir išlyginkite.
    9. Kondensuoto pieno įdarą uždarykite likusia varškės mase ir išlyginkite.
  • Viršų ištepkite likusiu šokoladu ir šaldykite 2-3 valandas. Tada atsargiai išimkite sūrelį iš formelių ir patiekite.
    10. Viršų ištepkite likusiu šokoladu ir šaldykite 2-3 valandas. Tada atsargiai išimkite sūrelį iš formelių ir patiekite.
  • Reklama
  • Skanaus!
    11. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai