Kepeninė dešra
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
4 val.
Apie receptą
Kepeninės dešros gaminimo receptas yra labai paprastas, nors negalima sakyti, kad jis greitas. Bet patikėkite manimi, tai verta! Suvalgysit akimirksniu, skanu! Manau, šis paprastas kepeninės dešros receptas patiks visiems. Trumpai tariant, tik šis klasikinis kepeninės dešros receptas leis jums pagaliau sužinoti, kokia skani gali būti kepeninė dešra, jei ją gaminsite teisingai!
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus: Reklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Virtos kepenys2 kilogramai
-
Svogūnai3 vnt
-
Kiaušiniai15~20 vnt
-
Grietinė500 gramų
-
Išvalytos žarnos5~6 metrai
-
Druskapagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Taigi, iš anksto išvirkime kepenėles, kol išvirsime.
-
2. Vieną ar du kartus perkiškite per mėsmalę, suberkite svogūną. Kai masė taps vienalytė, įmuškite kiaušinius ir vėl išmaišykite iki vientisos masės.
-
Reklama
-
3. Savo nuožiūra dėkite grietinės, druskos, įvairių prieskonių. Dar kartą gerai išmaišykite.
-
4. Šiuo mišiniu prikišame išvalytą žarną, dešrelių dydį pasirenkate savo nuožiūra. Verdame jas bent pusvalandį ar ilgiau ant silpnos ugnies.
-
Reklama
-
5. Nukoškite, šiek tiek atvėsinkite ir darykite kaip norite: kepkite arba patiekite virtą. Kepiau 2 valandas 160 laipsnių temperatūroje. Sėkmės!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama