Lavašo cigarai
5 (1 įvertinimai)
8
Porcijos
20 min.
Gaminamo laikas
Apie receptą
Lavašo cigarai yra turkiško patiekalo Borek variantas. Išmokę gaminti lavašinius cigarus, savo receptų taupyklę papildysite originaliu ir labai paprastu užkandžiu bet kokiai progai. Jei norite, į įdarą galite įdėti bet kokių žalumynų. Cigarus taip pat galima kepti orkaitėje. Šį užkandį galite patiekti su grietine ar bet kokiu kitu padažu. Labai patogu pasiimti su savimi į darbą užkąsti.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus: Reklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Lavašas3 vnt (lapai)
-
Kiaušinis1 vnt
-
Brinzos sūris100 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Atskirkite trynį nuo baltymų. Sūrį gerai sutrinkite šakute ar rankomis, sumaišykite su tryniu.
-
2. Priklausomai nuo lavašo lakšto dydžio, supjaustykite jį į 6-8 trikampius. Sulenkite gautus lakštus į krūvą ir uždenkite folija. Išimkite po vieną, kad lavašai neišdžiūtų.
-
Reklama
-
3. Ant plačiosios trikampio dalies uždėkite šiek tiek įdaro ir pradėkite sukti. Porą sykių pasukite, o tada, užlenkite lavašo šoninius kraštus į vidų, ir toliau sukite.
-
4. Kad kepant cigaras neatsidarytų, lavašo kraštelį aptepkite baltymu.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama