Lašišos sriuba
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Dėl savo geografinės padėties Skandinavijos virtuvėje gausu lašišos patiekalų. Ypač skanios yra sriubos su kreminiu priedu ir minkšta tekstūra. Perskaitykite receptą! Siūlau išmokti virti suomišką žuvies sriubą. Skirtingai nuo mums žinomo patiekalo, šis ruošiamas su pieno produktais ir savo tekstūra panaši į grietinėlės sriubą. Sriubai naudojama daug filė ir be kaulų. Šioje kompozicijoje rasite ir lašinių. Labai skanus produktų derinys.
Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# Žuvis /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Rūkyta lašišos filė700 gramų
-
Šoninė50 gramų
-
Riebi grietinėlė200 mililitrų
-
Bulvės2 vnt
-
Svogūnai2 vnt
-
Morkos1 vnt
-
Lauro lapas1 vnt
-
Kvapieji pipirai1 šaukštelis
-
Petražolės1 krūva
-
Druskapagal skonį
-
Malti baltieji pipiraipagal skonį
-
Augalinis aliejus1 šaukštas
-
Karštas vanduo1.5 litro
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Šoninę supjaustykite plonais griežinėliais. Bulves ir morkas supjaustykite kubeliais. Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūną. Žuvį supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais.
-
2. Šoninę apkepkite storadugniame puode. Tada sudėkite į jį svogūną. Kepkite ingredientus kartu iki auksinės rudos spalvos.
-
Reklama
-
3. Tada supilkite vandenį į puodą. Užvirinkite. Sudėkite morkas, paprikas, lauro lapus ir bulves. Virkite sriubą 5 minutes. Tada sudėkite žuvį. Tęskite sriubos virimą.
-
4. Po 10 minučių supilkite grietinėlę į sriubą. Virkite sriubą dar porą minučių.
-
Reklama
-
5. Į sriubą pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Leiskite patiekalui pastovėti. Pridėti žolelių. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama