Lašišos sriuba

Lašišos sriuba

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Dėl savo geografinės padėties Skandinavijos virtuvėje gausu lašišos patiekalų. Ypač skanios yra sriubos su kreminiu priedu ir minkšta tekstūra. Perskaitykite receptą! Siūlau išmokti virti suomišką žuvies sriubą. Skirtingai nuo mums žinomo patiekalo, šis ruošiamas su pieno produktais ir savo tekstūra panaši į grietinėlės sriubą. Sriubai naudojama daug filė ir be kaulų. Šioje kompozicijoje rasite ir lašinių. Labai skanus produktų derinys.

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Žuvis / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Rūkyta lašišos filė
    700 gramų
  • Šoninė
    50 gramų
  • Riebi grietinėlė
    200 mililitrų
  • Bulvės
    2 vnt
  • Svogūnai
    2 vnt
  • Morkos
    1 vnt
  • Lauro lapas
    1 vnt
  • Kvapieji pipirai
    1 šaukštelis
  • Petražolės
    1 krūva
  • Druska
    pagal skonį
  • Malti baltieji pipirai
    pagal skonį
  • Augalinis aliejus
    1 šaukštas
  • Karštas vanduo
    1.5 litro
Reklama
Gaminimo eiga
  • Šoninę supjaustykite plonais griežinėliais. Bulves ir morkas supjaustykite kubeliais. Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūną. Žuvį s...
    1. Šoninę supjaustykite plonais griežinėliais. Bulves ir morkas supjaustykite kubeliais. Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūną. Žuvį supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais.
  • Šoninę apkepkite storadugniame puode. Tada sudėkite į jį svogūną. Kepkite ingredientus kartu iki auksinės rudos spalvos.
    2. Šoninę apkepkite storadugniame puode. Tada sudėkite į jį svogūną. Kepkite ingredientus kartu iki auksinės rudos spalvos.
  • Reklama
  • Tada supilkite vandenį į puodą. Užvirinkite. Sudėkite morkas, paprikas, lauro lapus ir bulves. Virkite sriubą 5 minutes. Tada sudėkite žu...
    3. Tada supilkite vandenį į puodą. Užvirinkite. Sudėkite morkas, paprikas, lauro lapus ir bulves. Virkite sriubą 5 minutes. Tada sudėkite žuvį. Tęskite sriubos virimą.
  • Po 10 minučių supilkite grietinėlę į sriubą. Virkite sriubą dar porą minučių.
    4. Po 10 minučių supilkite grietinėlę į sriubą. Virkite sriubą dar porą minučių.
  • Reklama
  • Į sriubą pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Leiskite patiekalui pastovėti. Pridėti žolelių. Gero apetito!
    5. Į sriubą pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Leiskite patiekalui pastovėti. Pridėti žolelių. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai