Lašišos kepsnys su grietinėlės padažu

Lašišos kepsnys su grietinėlės padažu

5 (2 įvertinimai)

3 Porcijos
1 val. 10 min.

Apie receptą

Tai mano paprastas receptas, lašišos kepsnys keptas folijoje su grietinėlės padažu. Tam rinkitės tik raudoną filė. Jei neperkepsite orkaitėje, tada viskas pavyks taip, kaip turėtų, nes čia nėra nieko sudėtingo. Tačiau būtent šiame paprastume slypi puikus skonis.

Receptai pagal ingredientus: # Žuvis / # Pieno produktai
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Lašišos kepsnys
    3 vnt
  • Citrina
    0.5 vnt
  • Grietinėlė 10%
    100 mililitrų
  • Sviestas
    2 šaukštai
  • Lydytas sūris
    3 arbatiniai šaukšteliai
  • Džiovintas bazilikas
    1 arbatinis šaukštelis
  • Druska
    pagal skonį
  • Prieskoniai
    pagal skonį
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Lašišą nuplaukite. Pasūdykite ir pipiruokite filė, suberkite prieskonius ir užpilkite citrinos sultimis. Palikite žuvį marinuotis pusvala...
    1. Lašišą nuplaukite. Pasūdykite ir pipiruokite filė, suberkite prieskonius ir užpilkite citrinos sultimis. Palikite žuvį marinuotis pusvalandžiui.
  • Tada sutarkuokite dalį sūrio ant folijos. Ant jo sudėkite kepsnius. Ant viršaus užtarkuoti sviesto.
    2. Tada sutarkuokite dalį sūrio ant folijos. Ant jo sudėkite kepsnius. Ant viršaus užtarkuoti sviesto.
  • Reklama
  • Kiekvieną gabalėlį suvyniokite į foliją. Žuvį kepkite 180 laipsnių orkaitėje 30 minučių.
    3. Kiekvieną gabalėlį suvyniokite į foliją. Žuvį kepkite 180 laipsnių orkaitėje 30 minučių.
  • Kol viskas kepa, paruoškite padažą. Grietinėlę pakaitinkite ant ugnies. Suberkite baziliką, sūrį, prieskonius, pipirus ir druską. Virkite...
    4. Kol viskas kepa, paruoškite padažą. Grietinėlę pakaitinkite ant ugnies. Suberkite baziliką, sūrį, prieskonius, pipirus ir druską. Virkite padažą iki norimo tirštumo, maišydami.
  • Reklama
  • Lašišą patiekite su padažu ir mėgstamu garnyru. Gero apetito!
    5. Lašišą patiekite su padažu ir mėgstamu garnyru. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai