Lašišos kepsnys su grietinėlės padažu
5 (2 įvertinimai)
3 Porcijos
1 val. 10 min.
Apie receptą
Tai mano paprastas receptas, lašišos kepsnys keptas folijoje su grietinėlės padažu. Tam rinkitės tik raudoną filė. Jei neperkepsite orkaitėje, tada viskas pavyks taip, kaip turėtų, nes čia nėra nieko sudėtingo. Tačiau būtent šiame paprastume slypi puikus skonis.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Žuvis /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Lašišos kepsnys3 vnt
-
Citrina0.5 vnt
-
Grietinėlė 10%100 mililitrų
-
Sviestas2 šaukštai
-
Lydytas sūris3 arbatiniai šaukšteliai
-
Džiovintas bazilikas1 arbatinis šaukštelis
-
Druskapagal skonį
-
Prieskoniaipagal skonį
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Lašišą nuplaukite. Pasūdykite ir pipiruokite filė, suberkite prieskonius ir užpilkite citrinos sultimis. Palikite žuvį marinuotis pusvalandžiui.
-
2. Tada sutarkuokite dalį sūrio ant folijos. Ant jo sudėkite kepsnius. Ant viršaus užtarkuoti sviesto.
-
Reklama
-
3. Kiekvieną gabalėlį suvyniokite į foliją. Žuvį kepkite 180 laipsnių orkaitėje 30 minučių.
-
4. Kol viskas kepa, paruoškite padažą. Grietinėlę pakaitinkite ant ugnies. Suberkite baziliką, sūrį, prieskonius, pipirus ir druską. Virkite padažą iki norimo tirštumo, maišydami.
-
Reklama
-
5. Lašišą patiekite su padažu ir mėgstamu garnyru. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama