Tirolio maltos mėsos suktinukai

Tirolio maltos mėsos suktinukai

4 (2 įvertinimai)

4 Porcijos
50 min.

Apie receptą

Siūlau pagaminti skanų patiekalą, kuris papuoš net šventinį stalą. O suktinukai ruošiami paprastai, iš paprastų ingredientų. Atkreipkite dėmesį į receptą! Maltos mėsos suktinukus galite patiekti su bet kokiu garnyru, daržovių salotomis ar tiesiog žalumynais. Maltą mėsą galima naudoti savo nuožiūra.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Malta mėsa
    300 gramų
  • Svogūnai
    1 vnt (vidutinio dydžio)
  • Česnakai
    1 skiltelė
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Aliejus
    2 šaukštai
  • Druska
    pagal skonį
  • Juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Džiūvėsėliai
    1 šaukštas
  • Džiovinti žalumynai
    2 arbatiniai šaukšteliai
  • Šoninė
    150 gramų (juostelės)
  • Grybai
    100 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
  • Smulkiai supjaustykite svogūną ir sudėkite į keptuvę su augaliniu aliejumi. Grybus supjaustykite griežinėliais ir suberkite į keptuvę su ...
    2. Smulkiai supjaustykite svogūną ir sudėkite į keptuvę su augaliniu aliejumi. Grybus supjaustykite griežinėliais ir suberkite į keptuvę su svogūnais. Viską pakepinkite ant vidutinės ugnies 5 minutes maišydami, nukelkite nuo ugnies ir atvėsinkite.
  • Reklama
  • Faršą suberkite į dubenį, įmuškite kiaušinį, suberkite džiūvėsėlius ir džiovintas žoleles, išmaišykite.
    3. Faršą suberkite į dubenį, įmuškite kiaušinį, suberkite džiūvėsėlius ir džiovintas žoleles, išmaišykite.
  • Faršą pasūdykite, pipiruokite, suberkite pakepintus grybus ir susmulkintą česnaką. Viską gerai išmaišyti ir išplakti faršą iki tankios ma...
    4. Faršą pasūdykite, pipiruokite, suberkite pakepintus grybus ir susmulkintą česnaką. Viską gerai išmaišyti ir išplakti faršą iki tankios masės.
  • Reklama
  • Maltą mėsą padalinkite į gabalus ir suformuokite didelio graikinio riešuto dydžio rutuliukus.
    5. Maltą mėsą padalinkite į gabalus ir suformuokite didelio graikinio riešuto dydžio rutuliukus.
  • Kiekvieną rutuliuką apvyniokite šoninės juostele.
    6. Kiekvieną rutuliuką apvyniokite šoninės juostele.
  • Reklama
  • Sutepkite formą augaliniu aliejumi ir nedideliu atstumu išdėliokite ritinius.
    7. Sutepkite formą augaliniu aliejumi ir nedideliu atstumu išdėliokite ritinius.
  • Formą su suktinukais dėkite į karštą orkaitę ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 25-30 min. Po kurio laiko išimkite formą su suktinukai...
    8. Formą su suktinukais dėkite į karštą orkaitę ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 25-30 min. Po kurio laiko išimkite formą su suktinukais ir iš karto patiekite.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    9. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai