Šalta rūgštynių sriuba

Šalta rūgštynių sriuba

5 (2 įvertinimai)

4-5 Porcijos
40 min.

Apie receptą

Karštą vasarą nebesinori karštų, sočių sriubų ir barščių. Pats metas lengviems daržovių pirmiesiems patiekalams, o svarbiausia – šaltiesiems. Šiandien turime tokią rūgštynių sriubą su agurkais, svogūnų laiškais ir kiaušiniais. Vasarą labai populiarios šaltos sriubos. Šiandien ruošiame rūgštynių sriubą. Norėdami tai padaryti, iš anksto išvirkite pjaustytas bulves, svogūnus ir rūgštynės. Po to supjaustykite šviežią agurką, svogūnų laiškus, kietai virtus kiaušinius, petražoles, krapus ir suberkite į sriubą. Šaltą rūgštynių sriubą patiekite su grietine.

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Bulvės
    2~3 vnt
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Kiaušiniai
    3~4 vnt
  • Svogūnų laiškai
    1 krūva
  • Švieži agurkai
    3~4 vnt
  • Petražolės
    1 krūva
  • Rūgštynės
    1 krūva
  • Grietinė
    150 gramų
  • Druska
    1 šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
  • Bulves nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite. Sudėkite į puodą.
    1. Bulves nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite. Sudėkite į puodą.
  • Svogūną nulupkite, nuplaukite ir smulkiai supjaustykite. Sudėkite į puodą su bulvėmis.
    2. Svogūną nulupkite, nuplaukite ir smulkiai supjaustykite. Sudėkite į puodą su bulvėmis.
  • Reklama
  • Į puodą supilkite vandenį ir virkite, kol bulvės ir svogūnai suminkštės.
    3. Į puodą supilkite vandenį ir virkite, kol bulvės ir svogūnai suminkštės.
  • Nupjaukite rūgštynės stiebus, nuplaukite ir susmulkinkite.
    4. Nupjaukite rūgštynės stiebus, nuplaukite ir susmulkinkite.
  • Reklama
  • Susmulkintas rūgštynes ​​suberkite į verdančią sriubą. Virkite 5-6 minutes ir išjunkite. Sriubą pasūdykite pagal skonį.
    5. Susmulkintas rūgštynes ​​suberkite į verdančią sriubą. Virkite 5-6 minutes ir išjunkite. Sriubą pasūdykite pagal skonį.
  • Kietai išvirtus kiaušinius, agurką, svogūnų laiškus ir petražoles galite susmulkinti ir įdėti į puodą. Bet aš mėgstu šią sriubą patiekti ...
    6. Kietai išvirtus kiaušinius, agurką, svogūnų laiškus ir petražoles galite susmulkinti ir įdėti į puodą. Bet aš mėgstu šią sriubą patiekti porcijomis. Nuplaukite vieną agurką ir smulkiai supjaustykite, įdėkite į lėkštę.
  • Reklama
  • Įdėkite pjaustytų svogūnų laiškų, kuriuos taip pat reikia iš anksto nuplauti.
    7. Įdėkite pjaustytų svogūnų laiškų, kuriuos taip pat reikia iš anksto nuplauti.
  • Įdėkite kietai virtą, supjaustyta kiaušinį.
    8. Įdėkite kietai virtą, supjaustyta kiaušinį.
  • Reklama
  • Nuplaukite petražoles, smulkiai supjaustykite ir sudėkite į lėkštę.
    9. Nuplaukite petražoles, smulkiai supjaustykite ir sudėkite į lėkštę.
  • Į lėkštę iš puodo supilkite rūgštynes ​​su bulvėmis ir svogūnais.
    10. Į lėkštę iš puodo supilkite rūgštynes ​​su bulvėmis ir svogūnais.
  • Reklama
  • Patiekdami į lėkštę įpilkite šaukštą grietinės. Sriubą patiekite šaltą su šviežia duona ar skrebučiais.
    11. Patiekdami į lėkštę įpilkite šaukštą grietinės. Sriubą patiekite šaltą su šviežia duona ar skrebučiais.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai