Pomidoruose troškinta žuvis

Pomidoruose troškinta žuvis

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Pomidoruose troškinta žuvis padės paįvairinti mitybą. Šis receptas yra gana žinomas, tačiau norėdami paruošti nuostabų marinatą, turėtumėte žinoti keletą paprastų taisyklių. Nuostabus žuvies ir pomidorų derinys. Kartą pabandę gaminti šį patiekalą, visą laiką juo lepinsite savo artimuosius. Būtent padažas suteikia jam ypatingą įspūdį, į kurį reikia dėti cukraus ir acto tinkama seka, o pagal paruošimo sudėtingumą jis yra gana lengvas ir nereikalaujantis ypatingų įgūdžių.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Žuvis / # Daržovės
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Žuvies filė
    500 gramų
  • Miltai
    30 gramų
  • Pomidorų sultys
    200 mililitrų
  • Svogūnas
    1 vnt
  • Morkos
    1 vnt
  • Česnakai
    2 skiltelės
  • Juodieji pipirai, druska ir prieskoniai
    pagal skonį
  • Actas
    1 šaukštas
  • Cukrus
    1 žiupsnelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Taigi, gaminant maistą, mums reikia žuvies su mažiausiu kaulų kiekiu. Aš dažniausiai imu jūrų lydeką arba pollocką. Galima kepti ištisus ...
    1. Taigi, gaminant maistą, mums reikia žuvies su mažiausiu kaulų kiekiu. Aš dažniausiai imu jūrų lydeką arba pollocką. Galima kepti ištisus gabalėlius arba supjaustyti filė, tada apvolioti miltuose ir apkepti iš abiejų pusių.
  • Prieš apvoliojant miltuose, žuvį galite pamarinuoti citrinos sultyse ir česnakuose. Bet tai nėra būtina. Aš tiesiog kepu žuvį su druska i...
    2. Prieš apvoliojant miltuose, žuvį galite pamarinuoti citrinos sultyse ir česnakuose. Bet tai nėra būtina. Aš tiesiog kepu žuvį su druska ir pipirais.
  • Reklama
  • Po to, kai kepame žuvį, į keptuvę dedame svogūnus ir morkas. daržoves geriau pjaustyti rankomis, nenaudojant tarkos – taip morkos išskirs...
    3. Po to, kai kepame žuvį, į keptuvę dedame svogūnus ir morkas. daržoves geriau pjaustyti rankomis, nenaudojant tarkos – taip morkos išskirs sultis ir suteiks geriausią skonį žuviai. Žuvį išimkite ir atidėkite.
  • Pabaigoje daržoves užpilkite pomidorų sultimis, įpilkite pusę stiklinės vandens ir troškinkite apie 5 minutes. Dabar iš padažo turėtume p...
    4. Pabaigoje daržoves užpilkite pomidorų sultimis, įpilkite pusę stiklinės vandens ir troškinkite apie 5 minutes. Dabar iš padažo turėtume pasigaminti marinatą: įberkite nedidelį žiupsnelį cukraus ir šaukštą acto, pavirkite dar 1 minutę ir sudėkite žuvį.
  • Reklama
  • Žuvį troškinkite po uždarytu dangčiu apie 15 minučių ant silpnos ugnies. Prieš patiekdami patiekalą apibarstykite petražolėmis ir patieki...
    5. Žuvį troškinkite po uždarytu dangčiu apie 15 minučių ant silpnos ugnies. Prieš patiekdami patiekalą apibarstykite petražolėmis ir patiekite kaip savarankišką patiekalą arba kaip garnyrą galite išvirti ryžius.
  • Galima patiekti ir šaltą, o skonis dar intensyvesnis. Gero apetito!
    6. Galima patiekti ir šaltą, o skonis dar intensyvesnis. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai