Lašiša troškinta su daržovėmis

Lašiša troškinta su daržovėmis

5 (2 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Lašiša yra karališka žuvis. Vargu ar kas nors su tuo nesutiks. Visi mėgsta šios rūšies žuvis. Šiandien mes kalbėsime apie tai, kaip gaminti lašišą, troškintą su daržovėmis. Lašišą gaminti – vienas malonumas. Ši žuvis neturi specifinio nemalonaus kvapo, skirtingai nei daugelis vandens karalystės atstovų. Paprastai gaminant su ja problemų nekyla. Jums tereikia laikytis bendrųjų taisyklių: stebėti laiką ir temperatūrą. Svarbiausia, kad lašiša kepimo metu turi būti pagardinta padažu, kitaip ji gali būti sausa. Pažiūrėkite, kaip ruošti su daržovėmis troškintą lašišą ir pradžiuginkite savo šeimą bei svečius šiuo nuostabiu patiekalu.

Receptai pagal ingredientus: # Žuvis / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Lašiša
    300 gramų
  • Morkos
    1 vnt
  • Baklažanas
    1 vnt
  • Pomidorai
    2 vnt
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Citrina
    0.5 vnt
  • Paprika
    1 vnt
  • Baltas vynas
    30 mililitrų
  • Aliejus
    30 gramų
  • Sojų padažas
    3 šaukštai
  • Grietine arba majonezas
    2 šaukštai
  • Druska, pipirai, prieskoniai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paimkite lašišos filė, nuplaukite ir nusausinkite. Įtrinkite druska ir pipirais. Įdėkite žuvį į dubenį. Supilkite šiek tiek sojos padažo ...
    1. Paimkite lašišos filė, nuplaukite ir nusausinkite. Įtrinkite druska ir pipirais. Įdėkite žuvį į dubenį. Supilkite šiek tiek sojos padažo ir įspauskite šiek tiek citrinos.
  • Supjaustykite daržoves. Svogūnus, baklažanus, pomidorus ir papriką supjaustykite iš dalies kubeliais, iš dalies – pusžiedžiais. Morkas ga...
    2. Supjaustykite daržoves. Svogūnus, baklažanus, pomidorus ir papriką supjaustykite iš dalies kubeliais, iš dalies – pusžiedžiais. Morkas galite tiesiog sutarkuoti.
  • Reklama
  • Paimkite kepimo indą. Į jį sudėkite daržoves. Ant viršaus uždėkite marinuotą žuvį. Supilkite likusias marinato sultis. Ant žuvies išspaus...
    3. Paimkite kepimo indą. Į jį sudėkite daržoves. Ant viršaus uždėkite marinuotą žuvį. Supilkite likusias marinato sultis. Ant žuvies išspauskite grietinę. Pabarstykite prieskoniais.
  • Įdėkite žuvį į orkaitę 40 minučių 150 laipsnių temperatūroje. Po 25 minučių reikia išimti, užpilti sultimis ir uždėti citrinos griežinėlius.
    4. Įdėkite žuvį į orkaitę 40 minučių 150 laipsnių temperatūroje. Po 25 minučių reikia išimti, užpilti sultimis ir uždėti citrinos griežinėlius.
  • Reklama
  • Ir dabar mūsų patiekalas yra paruoštas. Lašišą su daržovėmis ir padažu dėkite į lėkštę, pabarstykite žolelėmis. Galite patiekti šviežias ...
    5. Ir dabar mūsų patiekalas yra paruoštas. Lašišą su daržovėmis ir padažu dėkite į lėkštę, pabarstykite žolelėmis. Galite patiekti šviežias daržoves, bulves ar ryžius. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai