Lašiša su saldžiarūgščiu padažu

Lašiša su saldžiarūgščiu padažu

5 (1 įvertinimai)

2 Porcijos
10 min.

Apie receptą

Norėčiau jums pasiūlyti įdomų būdą, kaip pasigaminti lašišą su saldžiarūgščiu padažu. Žuvis yra neįprastai švelni, sultinga ir neįtikėtinai skani. Būtinai išbandykite! Prieskoniai suteikia patiekalui labai subtilų, tačiau ryškų aromatą. Labai skanus patiekalas, kurio beveik neįmanoma sugadinti. Saldžiarūgštis padažas yra minkštas ir šiltas, puikiai papildys lašišą. Lašišos su saldžiarūgščiu padažu receptas gal ir nėra originalus, tačiau žuvis visada gaunasi sultinga ir skani.

Receptai pagal ingredientus: # Žuvis / # Vaisiai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Laimas
    2 vnt
  • Lašišos filė
    2 vnt
  • Sviestas
    2 šaukštai
  • Medus
    3 šaukštai
  • Sojų padažas
    3 šaukštai
  • Alyvuogių aliejus
    1 šaukštas
  • Druska ir pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Lašišą pagardinkite druska ir pipirais.
    1. Lašišą pagardinkite druska ir pipirais.
  • Sumaišykite sviestą ir alyvuogių aliejų. Įkaitinkite juos keptuvėje.
    2. Sumaišykite sviestą ir alyvuogių aliejų. Įkaitinkite juos keptuvėje.
  • Reklama
  • Kepkite žuvį po 7 minutes iš kiekvienos pusės.
    3. Kepkite žuvį po 7 minutes iš kiekvienos pusės.
  • Atsargiai apverskite filė ir kepkite, kol suminkštės.
    4. Atsargiai apverskite filė ir kepkite, kol suminkštės.
  • Reklama
  • Į tą pačią keptuvę į aliejų supilkite medų, sojų padažą ir laimo sultis. Padažą pakaitinkite, kol sutirštės.
    5. Į tą pačią keptuvę į aliejų supilkite medų, sojų padažą ir laimo sultis. Padažą pakaitinkite, kol sutirštės.
  • Grąžinkite lašišą į keptuvę ir aptepkite saldžiarūgščiu padažu.
    6. Grąžinkite lašišą į keptuvę ir aptepkite saldžiarūgščiu padažu.
  • Reklama
  • Prieš patiekdami ryžius užpilkite žaliosios citrinos sultimis ir patiekite su paruošta žuvies filė.
    7. Prieš patiekdami ryžius užpilkite žaliosios citrinos sultimis ir patiekite su paruošta žuvies filė.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai