Lašiša su saldžiarūgščiu padažu
5 (1 įvertinimai)
2 Porcijos
10 min.
Apie receptą
Norėčiau jums pasiūlyti įdomų būdą, kaip pasigaminti lašišą su saldžiarūgščiu padažu. Žuvis yra neįprastai švelni, sultinga ir neįtikėtinai skani. Būtinai išbandykite! Prieskoniai suteikia patiekalui labai subtilų, tačiau ryškų aromatą. Labai skanus patiekalas, kurio beveik neįmanoma sugadinti. Saldžiarūgštis padažas yra minkštas ir šiltas, puikiai papildys lašišą. Lašišos su saldžiarūgščiu padažu receptas gal ir nėra originalus, tačiau žuvis visada gaunasi sultinga ir skani.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Žuvis /
# VaisiaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Laimas2 vnt
-
Lašišos filė2 vnt
-
Sviestas2 šaukštai
-
Medus3 šaukštai
-
Sojų padažas3 šaukštai
-
Alyvuogių aliejus1 šaukštas
-
Druska ir pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Lašišą pagardinkite druska ir pipirais.
-
2. Sumaišykite sviestą ir alyvuogių aliejų. Įkaitinkite juos keptuvėje.
-
Reklama
-
3. Kepkite žuvį po 7 minutes iš kiekvienos pusės.
-
4. Atsargiai apverskite filė ir kepkite, kol suminkštės.
-
Reklama
-
5. Į tą pačią keptuvę į aliejų supilkite medų, sojų padažą ir laimo sultis. Padažą pakaitinkite, kol sutirštės.
-
6. Grąžinkite lašišą į keptuvę ir aptepkite saldžiarūgščiu padažu.
-
Reklama
-
7. Prieš patiekdami ryžius užpilkite žaliosios citrinos sultimis ir patiekite su paruošta žuvies filė.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama