Lašiša su migdolais
5 (2 įvertinimai)
1 Porcija
30 min.
Apie receptą
Lašiša su migdolais – patiekalas tikriems gurmanams. Gaminu romantiškoms vakarienėms. Išbandykite ir jūs. Geriau imkite lašišos filė, kad kaulai neatitrauktų jūsų nuo skanios vakarienės. Garnyru gali būti šviežių daržovių, bulvių ar ryžių salotos. Nepamirškite patiekti žaliosios citrinos ar žaliosios citrinos griežinėlių, jos yra privalomos prie žuvies. Migdolai suteikia lašišai neįprastą, malonų skonį. Jums taip pat patiks šio patiekalo aromatas. Lašiša su migdolais – vienas mėgstamiausių mano patiekalų.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# ŽuvisReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Lašiša200~300 gramų
-
Migdolai50 gramų (supjaustyti)
-
Džiūvėsėliai50 gramų
-
Krapaipagal skonį
-
Miltai50 gramų
-
Kiaušinis1 vnt
-
Malti baltieji pipiraipagal skonį
-
Druskapagal skonį
-
Aliejuspagal poreikį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Nuplaukite ir nuvalykite lašišą.
-
2. Kiaušinį išplakite šluotele. Įberkite šiek tiek druskos.
-
Reklama
-
3. Sumaišykite džiūvėsėlius, miltus, smulkintus krapus ir migdolus. Truputį smulkintų krapų ir migdolų palikite patiekimui.
-
4. Lašišos gabalėlį pamerkite į kiaušinį.
-
Reklama
-
5. Tada apvoliokite lašišą džiūvėsėliuose su migdolais.
-
6. Kepame įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol apskrus.
-
Reklama
-
7. Patiekite su citrina.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama