Lašiša su migdolais

Lašiša su migdolais

5 (2 įvertinimai)

1 Porcija
30 min.

Apie receptą

Lašiša su migdolais – patiekalas tikriems gurmanams. Gaminu romantiškoms vakarienėms. Išbandykite ir jūs. Geriau imkite lašišos filė, kad kaulai neatitrauktų jūsų nuo skanios vakarienės. Garnyru gali būti šviežių daržovių, bulvių ar ryžių salotos. Nepamirškite patiekti žaliosios citrinos ar žaliosios citrinos griežinėlių, jos yra privalomos prie žuvies. Migdolai suteikia lašišai neįprastą, malonų skonį. Jums taip pat patiks šio patiekalo aromatas. Lašiša su migdolais – vienas mėgstamiausių mano patiekalų.

Receptai pagal ingredientus: # Žuvis
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Lašiša
    200~300 gramų
  • Migdolai
    50 gramų (supjaustyti)
  • Džiūvėsėliai
    50 gramų
  • Krapai
    pagal skonį
  • Miltai
    50 gramų
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Malti baltieji pipirai
    pagal skonį
  • Druska
    pagal skonį
  • Aliejus
    pagal poreikį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Nuplaukite ir nuvalykite lašišą.
    1. Nuplaukite ir nuvalykite lašišą.
  • Kiaušinį išplakite šluotele. Įberkite šiek tiek druskos.
    2. Kiaušinį išplakite šluotele. Įberkite šiek tiek druskos.
  • Reklama
  • Sumaišykite džiūvėsėlius, miltus, smulkintus krapus ir migdolus. Truputį smulkintų krapų ir migdolų palikite patiekimui.
    3. Sumaišykite džiūvėsėlius, miltus, smulkintus krapus ir migdolus. Truputį smulkintų krapų ir migdolų palikite patiekimui.
  • Lašišos gabalėlį pamerkite į kiaušinį.
    4. Lašišos gabalėlį pamerkite į kiaušinį.
  • Reklama
  • Tada apvoliokite lašišą džiūvėsėliuose su migdolais.
    5. Tada apvoliokite lašišą džiūvėsėliuose su migdolais.
  • Kepame įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol apskrus.
    6. Kepame įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol apskrus.
  • Reklama
  • Patiekite su citrina.
    7. Patiekite su citrina.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai