Lašiša grietinėlės padaže orkaitėje
5 (1 įvertinimai)
2 Porcijos
45 min.
Apie receptą
Kreminiame padaže kepta lašiša yra švelni ir sultinga. Ji paruošiama labai paprastai ir greitai, iškepama orkaitėje, o tai daug sveikiau nei kepti keptuvėje. Puikus pasirinkimas pietums ar vakarienei. Lašiša grietinėlės padaže gali būti patiekiama su bet kokiu garnyru. Lydytą sūrį galima pakeisti mocarela arba bet kokiu lydytu sūriu su dideliu riebalų kiekiu. Jei norite, į kreminį padažą galite įpilti citrinos sulčių ir mėgstamų žuvies prieskonių.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Žuvis /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Lašiša300 gramų
-
Lydytas sūris80 gramų
-
Grietinėlė1 stiklinė (20
-
Česnakai2 skiltelės
-
Daržovių aliejus1 arbatinis šaukštelis
-
Garstyčios1 arbatinis šaukštelis
-
Druskapagal skonį
-
Juodieji pipiraipagal skonį Petražolės
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus lašišai grietinėlės padaže.
-
2. Lašišą padalinkite į dvi dalis, pagardinkite druska ir pipirais. Sudėkite žuvį į kepimo indus ir įdėkite petražolių šakelę.
-
Reklama
-
3. Grietinėlę sumaišyti su garstyčiomis, tarkuotu sūriu, česnaku, pipirais ir išmaišyti. Lašišą užpilkite grietinėlės padažu.
-
4. Lašišą pašaukite į karštą orkaitę ir kepkite žuvį 180 laipsnių temperatūroje 20-25 minutes, kol iškeps.
-
Reklama
-
5. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama