Krepšeliai su vaisiais ir grietinėle
5 (1 įvertinimai)
9 Porcijos
1 val. 15 min.
Apie receptą
Jei jūsų šeima labai mėgsta naminius pyragus, tuomet pasiūlysiu pasigaminti vaisių ir grietinėlės krepšelius. Švelni, traški tešla, kvapnūs vaisiai ir purus kremas. Patogus ir lengvas variantas. Vaisius visada galite naudoti savo nuožiūra, tačiau atminkite, kad šiurkštūs vaisiai gali sugadinti skonį. Jei nenorite naudoti grietinėlės, pakeiskite kremu, bet tirštos konsistencijos.
Paskirtis: Desertų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktai /
# VaisiaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiaušinis1 vnt
-
Cukrus70 gramų
-
Kvietiniai miltai220 gramų
-
Augalinis aliejus60 gramų
-
Kepimo milteliai tešlai0,5 arbatinio šaukštelio
-
Kondensuotas pienas1/2 skardinės
-
Grietinėlė150 mililitrų (33% riebumo)
-
Kiviaipagal skonį
-
Mandarinaipagal skonį (konservuoti)
-
Persikaipagal skonį (konservuoti)
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite reikiamus ingredientus.
-
2. Dubenyje sumaišykite cukrų, kiaušinį ir augalinį aliejų.
-
Reklama
-
3. Suberkite miltus, kepimo miltelius.
-
4. Minkykite minkštą tešlą.
-
Reklama
-
5. Iškočiokite sluoksnį ant darbinio paviršiaus. Puodeliu ar stikline padarykite apskritimus.
-
6. Paruoškite formą, kurioje kepsite. Paimkite mažas popierines formas. Apverskite jas taip, kad dugnas būtų aukštyn. Tešlos apskritimus dėkite ant popierinių puodelių ir perkelkite į kepimo indą arba kepimo skardą. Įjunkite orkaitę iki 180 laipsnių. Kepkite 15-20 minučių.
-
Reklama
-
7. Išimkite iškepusius krepšelius iš orkaitės. Perkelkite ant lentos ir atvėsinkite.
-
8. Padarykite kremą. Atšaldytą grietinėlę išplakti iki standžių putų.
-
Reklama
-
9. Įpilkite šalto kondensuoto pieno ir vėl išplakite.
-
10. Užpildykite krepšelius grietinėle.
-
Reklama
-
11. Išdėliokite vaisius.
-
12. Krepšeliai su grietinėle ir vaisiais yra paruošti. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama