Kreminis jogurtas
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
10 val.
Apie receptą
Jei mėgstate jogurtą, nebūtina jo pirkti parduotuvėje, nesunkiai pasigaminsite namuose. Jei norite sodresnio skonio, gaminkite su grietinėle. Jogurtas grietinėlės pagrindu yra daug minkštesnis ir skanesnis nei pieno. Jei pageidaujama, į kremą maišant ingredientus galima įmaišyti vanilės ar kitokio sauso skonio. Geltoną spalvą suteiks ciberžolė ir šafranas. Jogurtą galite patiekti su bet kokia uogiene, uogomis, vaisiais ar tiesiog natūralų. Jis puikiai tinka desertams ir pyragams gaminti.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Pienas100 mililitrų
-
Grietinėlė 1020%
-
Jogurtas80 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus kreminio jogurto gamybai reikalingus ingredientus.
-
2. Dubenyje sumaišykite pieną, grietinėlę ir natūralų jogurtą iki vientisos masės.
-
Reklama
-
3. Kreminę masę supilstykite į stiklainius ir uždenkite dangteliais. Sudėkite juos į aukštą indą, įpilkite karšto vandens ir uždenkite folija. Formą su stiklainiais padėkite į šiltą vietą, arba gerai suvyniokite ir palikite 8-10 valandų.
-
4. Tada paruošto jogurto stiklainius 2-4 valandoms įdėkite į šaldytuvą, kad pilnai subręstų.
-
Reklama
-
5. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama