Kreminis jogurtas

Kreminis jogurtas

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
10 val.

Apie receptą

Jei mėgstate jogurtą, nebūtina jo pirkti parduotuvėje, nesunkiai pasigaminsite namuose. Jei norite sodresnio skonio, gaminkite su grietinėle. Jogurtas grietinėlės pagrindu yra daug minkštesnis ir skanesnis nei pieno. Jei pageidaujama, į kremą maišant ingredientus galima įmaišyti vanilės ar kitokio sauso skonio. Geltoną spalvą suteiks ciberžolė ir šafranas. Jogurtą galite patiekti su bet kokia uogiene, uogomis, vaisiais ar tiesiog natūralų. Jis puikiai tinka desertams ir pyragams gaminti.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Pienas
    100 mililitrų
  • Grietinėlė 10
    20%
  • Jogurtas
    80 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus kreminio jogurto gamybai reikalingus ingredientus.
    1. Paruoškite visus kreminio jogurto gamybai reikalingus ingredientus.
  • Dubenyje sumaišykite pieną, grietinėlę ir natūralų jogurtą iki vientisos masės.
    2. Dubenyje sumaišykite pieną, grietinėlę ir natūralų jogurtą iki vientisos masės.
  • Reklama
  • Kreminę masę supilstykite į stiklainius ir uždenkite dangteliais. Sudėkite juos į aukštą indą, įpilkite karšto vandens ir uždenkite folij...
    3. Kreminę masę supilstykite į stiklainius ir uždenkite dangteliais. Sudėkite juos į aukštą indą, įpilkite karšto vandens ir uždenkite folija. Formą su stiklainiais padėkite į šiltą vietą, arba gerai suvyniokite ir palikite 8-10 valandų.
  • Tada paruošto jogurto stiklainius 2-4 valandoms įdėkite į šaldytuvą, kad pilnai subręstų.
    4. Tada paruošto jogurto stiklainius 2-4 valandoms įdėkite į šaldytuvą, kad pilnai subręstų.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    5. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai