Kreminė svogūnų sriuba

Kreminė svogūnų sriuba

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Kreminė svogūnų sriuba gaminama iš svogūnų, grietinėlės ir sauso vyno. Ji nepaprastai skani, malonios tekstūros ir nepaprastai skani! Ši sriuba puikiai tinka tiems, kurie vertina rafinuotus skonius, tačiau yra neįtikėtinai paprasta ir greita paruošti. Būtinai išbandykite ir pradžiuginkite savo šeimą gardžiais ir sočiais pietumis.

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Sviestas
    80 gramų
  • Svogūnai
    5 vnt
  • Sausas vynas
    200 mililitrų
  • Grietinėlė
    250 mililitrų
  • Vištienos sultinys
    200 mililitrų
  • Druska
    1 arbatinis šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Nulupkite svogūnus ir smulkiai supjaustykite.
    2. Nulupkite svogūnus ir smulkiai supjaustykite.
  • Reklama
  • Storadugniame puode ant vidutinės ugnies ištirpinkite 50 gramų sviesto ir sudėkite keturis smulkiai supjaustytus svogūnus.
    3. Storadugniame puode ant vidutinės ugnies ištirpinkite 50 gramų sviesto ir sudėkite keturis smulkiai supjaustytus svogūnus.
  • Kepkite ant vidutinės ugnies, retkarčiais pamaišydami mentele, kol suminkštės ir lengvai apskrus.
    4. Kepkite ant vidutinės ugnies, retkarčiais pamaišydami mentele, kol suminkštės ir lengvai apskrus.
  • Reklama
  • Tada supilkite sausą vyną, sultinį, įberkite druskos, užvirinkite ir troškinkite ant silpnos ugnies 15 minučių.
    5. Tada supilkite sausą vyną, sultinį, įberkite druskos, užvirinkite ir troškinkite ant silpnos ugnies 15 minučių.
  • Tada sriubą sutrinkite elektriniu trintuvu iki vientisos masės.
    6. Tada sriubą sutrinkite elektriniu trintuvu iki vientisos masės.
  • Reklama
  • Atskiroje keptuvėje ant silpnos ugnies ištirpinkite likusius 30 gramų sviesto ir pakepinkite penktą, prieš tai smulkiai supjaustytą svogū...
    7. Atskiroje keptuvėje ant silpnos ugnies ištirpinkite likusius 30 gramų sviesto ir pakepinkite penktą, prieš tai smulkiai supjaustytą svogūną iki auksinės rudos spalvos.
  • Į puodą su sriuba sudėkite keptus svogūnus.
    8. Į puodą su sriuba sudėkite keptus svogūnus.
  • Reklama
  • Supilkite grietinėlę, išmaišykite, gerai pakaitinkite neužvirinkite ir nukelkite puodą nuo ugnies.
    9. Supilkite grietinėlę, išmaišykite, gerai pakaitinkite neužvirinkite ir nukelkite puodą nuo ugnies.
  • Supilkite paruoštą kreminę svogūnų sriubą į porcijinius dubenėlius ir patiekite su skrebučiais.
    10. Supilkite paruoštą kreminę svogūnų sriubą į porcijinius dubenėlius ir patiekite su skrebučiais.
  • Reklama
  • Skanaus!
    11. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai