Kreminė svogūnų sriuba
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Kreminė svogūnų sriuba gaminama iš svogūnų, grietinėlės ir sauso vyno. Ji nepaprastai skani, malonios tekstūros ir nepaprastai skani! Ši sriuba puikiai tinka tiems, kurie vertina rafinuotus skonius, tačiau yra neįtikėtinai paprasta ir greita paruošti. Būtinai išbandykite ir pradžiuginkite savo šeimą gardžiais ir sočiais pietumis.
Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Sviestas80 gramų
-
Svogūnai5 vnt
-
Sausas vynas200 mililitrų
-
Grietinėlė250 mililitrų
-
Vištienos sultinys200 mililitrų
-
Druska1 arbatinis šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus. -
2. Nulupkite svogūnus ir smulkiai supjaustykite. -
Reklama
-
3. Storadugniame puode ant vidutinės ugnies ištirpinkite 50 gramų sviesto ir sudėkite keturis smulkiai supjaustytus svogūnus. -
4. Kepkite ant vidutinės ugnies, retkarčiais pamaišydami mentele, kol suminkštės ir lengvai apskrus. -
Reklama
-
5. Tada supilkite sausą vyną, sultinį, įberkite druskos, užvirinkite ir troškinkite ant silpnos ugnies 15 minučių. -
6. Tada sriubą sutrinkite elektriniu trintuvu iki vientisos masės. -
Reklama
-
7. Atskiroje keptuvėje ant silpnos ugnies ištirpinkite likusius 30 gramų sviesto ir pakepinkite penktą, prieš tai smulkiai supjaustytą svogūną iki auksinės rudos spalvos. -
8. Į puodą su sriuba sudėkite keptus svogūnus. -
Reklama
-
9. Supilkite grietinėlę, išmaišykite, gerai pakaitinkite neužvirinkite ir nukelkite puodą nuo ugnies. -
10. Supilkite paruoštą kreminę svogūnų sriubą į porcijinius dubenėlius ir patiekite su skrebučiais. -
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama




















