Bulvės drabužiuose

Bulvės drabužiuose

4.5 (6 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Šis patiekalas patrauklus daugeliu atžvilgių: greitai paruošiamas, skanus, sotus, originalus ir labai gražus. Jį galima ruošti paskubomis šeimyninei vakarienei arba galima – ant šventinio stalo. Bulves reikia nulupti, nuplauti, aptepti grietinės, žolelių, prieskonių ir česnako padažu. Tada suvyniojame bulves su šonine ir dedame kepti ant grotelių.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Mėsa
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Bulvės
    7 vnt
  • Šoninės
    10 riekelių
  • Grietinė
    250 gramų
  • Česnakai
    3~4 skiltelės
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Rozmarinas
    pagal skonį
  • Žalumynai
    pagal skonį
  • Druska
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Bulves nulupkite, gerai nuplaukite ir išvirkite su odelėmis. Vanduo, kuriame bus verdamos bulvės, pasūdomas ir pagardinamas rozmarinu.
    1. Bulves nulupkite, gerai nuplaukite ir išvirkite su odelėmis. Vanduo, kuriame bus verdamos bulvės, pasūdomas ir pagardinamas rozmarinu.
  • Rozmarinų netaupome, bulvės turi būti kvapnios. Virkite bulves iki pusės išvirimo, 10 minučių po virimo.
    2. Rozmarinų netaupome, bulvės turi būti kvapnios. Virkite bulves iki pusės išvirimo, 10 minučių po virimo.
  • Reklama
  • Kol bulvės kepa, paruošime padažą. Padažui žalumynus reikia smulkiai pjaustyti.
    3. Kol bulvės kepa, paruošime padažą. Padažui žalumynus reikia smulkiai pjaustyti.
  • Pabarstykite juodaisiais pipirais ir smulkiai pjaustytu česnaku.
    4. Pabarstykite juodaisiais pipirais ir smulkiai pjaustytu česnaku.
  • Reklama
  • Sumaišykite su grietine. Padažas paruoštas.
    5. Sumaišykite su grietine. Padažas paruoštas.
  • Bulvės turi būti atvėsintos iki kambario temperatūros.
    6. Bulvės turi būti atvėsintos iki kambario temperatūros.
  • Reklama
  • Padažu aptepkite bulves arba galite jas tiesiog pamerkti į padažą.
    7. Padažu aptepkite bulves arba galite jas tiesiog pamerkti į padažą.
  • Apvyniokite su šonine. Sutvirtinkite dantų krapštukais.
    8. Apvyniokite su šonine. Sutvirtinkite dantų krapštukais.
  • Reklama
  • Rūkyto skonio mėgėjams kiekvieną bulvę aptepame skystu dūmu. Tačiau tai nebūtina.
    9. Rūkyto skonio mėgėjams kiekvieną bulvę aptepame skystu dūmu. Tačiau tai nebūtina.
  • Ir dedame savo bulves į konvekcinę orkaitę ant žemų grotelių - kad būtų paruošta ir šoninė apskrustų. Kai šoninė apskrus, tai tikras ženk...
    10. Ir dedame savo bulves į konvekcinę orkaitę ant žemų grotelių - kad būtų paruošta ir šoninė apskrustų. Kai šoninė apskrus, tai tikras ženklas, kad bulvės vidus yra paruoštas. Jas reikia apversti tik vieną kartą. Jei neturite oro grotelių - viskas gerai, orkaitėje - bulvės drabužiuose taip pat bus labai skanios.
  • Reklama
  • Patiekite su padažu.
    11. Patiekite su padažu.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.5/5 (6 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai