Krabų lazdelės tešloje su česnaku
4.5 (6 įvertinimai)
2 Porcijos
20 min.
Apie receptą
Paruoškite krabų lazdeles tešloje, nes tai puikus užkandis prie bet kurio šventinio stalo. Paprasta ir greitai paruošiama, visi ingredientai yra prieinami ir nebrangūs. Ir kaip skanu! Gamindama naudoju atšaldytas krabų lazdeles - tai labai patogu, nereikia jų atitirpinti iš anksto. Be česnako, jei norite, į tešlą galite įberti ir mėgstamų prieskonių.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus: Reklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Krabų lazdelės200 gramų
-
Grietinė3 šaukštai
-
Miltai5 šaukštai
-
Druska1/2 arbatinio šaukštelio
-
Česnakai3 skiltelės
-
Aliejus150 mililitrų (kepimui)
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Iš anksto paruoškite reikiamus ingredientus.
-
2. Paruoškite tešlą. Į dubenį įmuškite kiaušinius, įdėkite grietinės ir druskos. Šiuos ingredientus plakite, kol susidarys vienalytė masė.
-
Reklama
-
3. Nuluptas česnako skilteles išspauskite per česnako presą ir išmaišykite.
-
4. Suberkite miltus.
-
Reklama
-
5. Viską stipriai išmaišykite šluotele, kol gausis vienalytė, gana tiršta tešla.
-
6. Pamerkite visas krabų lazdeles į tešlą taip, kad pasidengtų visų lazdelių paviršius.
-
Reklama
-
7. Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite didelį kiekį augalinio aliejaus. Krabų lazdeles atsargiai įdėkite į burbuliuojantį aliejų ir kepkite iš visų pusių, kol atsiras patraukli auksinė plutelė.
-
8. Paruoštas krabų lazdeles pirmiausia perkelkite ant popierinių rankšluosčių, taip pašalindami aliejaus perteklių, o tada į serviravimo lėkštę. Patiekite karštas arba šiek tiek atvėsintas.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.5/5 (6 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama