Krabų lazdelės įdarytos varške

Krabų lazdelės įdarytos varške

5 (3 įvertinimai)

3 Porcijos
20 min.

Apie receptą

Skanus užkandis, kuris papuoš šventinį stalą ir padarys jį gražesnį bei įvairesnį - krabų lazdelės su varške. Receptas paprastas, tačiau rezultatas viršija visus lūkesčius. Svarbiausia pasirinkti skanias ir kokybiškas krabų lazdeles, kurias galėsite lengvai išvynioti. Įdėkite varškės su grietine ir prieskoniais pagal skonį. Užkandis yra gana švelnus ir labai skanus, kiekvienas gabalėlis tiesiog tirpsta burnoje. Būtinai atkreipkite dėmesį į receptą!

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Grietinė
    30 gramų
  • Krabų lazdelės
    120 gramų
  • Druska
    pagal skonį
  • Prieskoniai
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
  • Varškė
    70 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus.
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Į dubenį suberkite varškę, įdėkite grietinės ir prieskonių pagal savo skonį. Galite pridėti bet kokių žalumynų.
    2. Į dubenį suberkite varškę, įdėkite grietinės ir prieskonių pagal savo skonį. Galite pridėti bet kokių žalumynų.
  • Reklama
  • Viską sumaišykite, galite įdėti šiek tiek česnako.
    3. Viską sumaišykite, galite įdėti šiek tiek česnako.
  • Iš anksto atšildykite krabų lazdeles ir nuimkite plėvelę. Išvyniokite kiekvieną lazdelę.
    4. Iš anksto atšildykite krabų lazdeles ir nuimkite plėvelę. Išvyniokite kiekvieną lazdelę.
  • Reklama
  • Ant kiekvieno pagaliuko uždėkite po truputį paruošto varškės mišinio.
    5. Ant kiekvieno pagaliuko uždėkite po truputį paruošto varškės mišinio.
  • Vėl susukite lazdeles. Štai viskas, užkandis paruoštas!
    6. Vėl susukite lazdeles. Štai viskas, užkandis paruoštas!
  • Reklama
  • Gero apetito!
    7. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Babos receptai
Autorius: Babos receptai

„Babos receptai“ – tai ne vieno žmogaus, o ištisos kartų išminties kolekcija. Čia rasite autentiškus, laiko patikrintus patiekalus, kuriuos mūsų močiutės ir prosenelės gamino dešimtmečiais. Šie receptai yra kruopščiai renkami ir išsaugomi, siekiant perduoti lietuvių kulinarinį paveldą. Kiekvienas patiekalas pasižymi paprastumu, natūraliais ingredientais ir garantuotu skoniu, kuris primena vaikystę. Tai klasika, kuri niekada nepaves ir kuria galima pasitikėti. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai