Kotletai po kailiu
5 (2 įvertinimai)
6 Porcijos
45 min.
Apie receptą
Jei ant stalo bus kotletų, tada šeima bus laiminga. Šis universalus karštas patiekalas mėgstamas visų: viena vertus, dėl savo paprastumo, o iš kitos pusės – dėl skonio ir įvairumo. Mano šeima taip pat juos myli. Todėl dažnai stengiuosi gaminti pagal skirtingus receptus. Na, aš mėgstu eksperimentuoti net su pačiais paprasčiausiais patiekalais, ką tu gali padaryti. O dabar galite išmokti kepti kotletus po kailiu. Garnyrui prie jų tinka keptos daržovės ar troškiniai. O atostogoms toks patiekalas labai pravers.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Malta kiauliena500 gramų
-
Aliejus200 mililitrų
-
Svogūnai1 vnt
-
Bulvės5 vnt
-
Kiaušiniai2 vnt
-
Grietinė1 šaukštas
-
Kvietiniai miltai2 šaukštai
-
Kukurūzų miltai2 šaukštai
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį
-
Druskapagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Bulves nulupkite, nuplaukite, stambiai sutarkuokite ir išspauskite skystį.
-
2. Į bulves suberkite druską, grietinę, abiejų rūšių miltus ir vieną kiaušinį. Masę gerai išmaišyti.
-
Reklama
-
3. Virtuviniu kombainu susmulkinkite faršą su nuluptais ir smulkintais svogūnais. Tada įmuškite kiaušinį, druskos ir pipirų. Dar kartą išmaišykite faršą.
-
4. Iš maltos mėsos suformuokite nedidelius kotletukus.
-
Reklama
-
5. Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Kiekvieną kotletą apvoliokite bulvių mišinyje. Kepkite produktus iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
-
6. Tada kepkite kotletus po kailiu orkaitėje 15 minučių. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama