Kotletai po kailiu

Kotletai po kailiu

5 (2 įvertinimai)

6 Porcijos
45 min.

Apie receptą

Jei ant stalo bus kotletų, tada šeima bus laiminga. Šis universalus karštas patiekalas mėgstamas visų: viena vertus, dėl savo paprastumo, o iš kitos pusės – dėl skonio ir įvairumo. Mano šeima taip pat juos myli. Todėl dažnai stengiuosi gaminti pagal skirtingus receptus. Na, aš mėgstu eksperimentuoti net su pačiais paprasčiausiais patiekalais, ką tu gali padaryti. O dabar galite išmokti kepti kotletus po kailiu. Garnyrui prie jų tinka keptos daržovės ar troškiniai. O atostogoms toks patiekalas labai pravers.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Malta kiauliena
    500 gramų
  • Aliejus
    200 mililitrų
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Bulvės
    5 vnt
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Grietinė
    1 šaukštas
  • Kvietiniai miltai
    2 šaukštai
  • Kukurūzų miltai
    2 šaukštai
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Druska
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Bulves nulupkite, nuplaukite, stambiai sutarkuokite ir išspauskite skystį.
    1. Bulves nulupkite, nuplaukite, stambiai sutarkuokite ir išspauskite skystį.
  • Į bulves suberkite druską, grietinę, abiejų rūšių miltus ir vieną kiaušinį. Masę gerai išmaišyti.
    2. Į bulves suberkite druską, grietinę, abiejų rūšių miltus ir vieną kiaušinį. Masę gerai išmaišyti.
  • Reklama
  • Virtuviniu kombainu susmulkinkite faršą su nuluptais ir smulkintais svogūnais. Tada įmuškite kiaušinį, druskos ir pipirų. Dar kartą išmai...
    3. Virtuviniu kombainu susmulkinkite faršą su nuluptais ir smulkintais svogūnais. Tada įmuškite kiaušinį, druskos ir pipirų. Dar kartą išmaišykite faršą.
  • Iš maltos mėsos suformuokite nedidelius kotletukus.
    4. Iš maltos mėsos suformuokite nedidelius kotletukus.
  • Reklama
  • Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Kiekvieną kotletą apvoliokite bulvių mišinyje. Kepkite produktus iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
    5. Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Kiekvieną kotletą apvoliokite bulvių mišinyje. Kepkite produktus iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
  • Tada kepkite kotletus po kailiu orkaitėje 15 minučių. Gero apetito!
    6. Tada kepkite kotletus po kailiu orkaitėje 15 minučių. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai