Kotletai Paukščių pienas

Kotletai Paukščių pienas

5 (3 įvertinimai)

8 Porcijos
1 val. 15 min.

Apie receptą

Pagal pavadinimą jau turėjote atspėti, kad „Paukščių pieno“ kotletai yra labai švelnus ir skanus patiekalas. Ir tikrai taip. Šis receptas patiks visiems, kurie mėgsta sultingus ir švelnius kotletus. Siūlau gaminti kotletus „Paukščių pienas“ pagal šį receptą. Patiekalas labai skanus ir gražiai atrodo, todėl ne gėda jo patiekti net ir ant šventinio stalo. Kaip garnyrą galite virti bulvių košę ir patiekti su bet kokiu padažu ar žolelėmis. Taigi, jūsų dėmesiui pristatau kotletų gaminimo receptą pavadinimu „Paukščių pienas“!

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos arba kalakutienos filė
    500~700 gramų
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Česnakai
    2~3 skiltelės
  • Balta duona
    2~3 riekelės
  • Kiaušiniai
    5 vnt (1
  • Sūris
    100~150 gramų
  • Sviestas
    2 šaukštai
  • Grietinė
    3~4 šaukštai (arba majonezo)
  • Miltai
    pagal skonį
  • Kepimo milteliai
    0.5 arbatinio šaukštelio
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Vištienos arba kalakutienos filė sumalkite virtuviniu kombainu.
    1. Vištienos arba kalakutienos filė sumalkite virtuviniu kombainu.
  • Svogūną smulkiai supjaustykite.
    2. Svogūną smulkiai supjaustykite.
  • Reklama
  • Česnaką sutrinkite česnako presu.
    3. Česnaką sutrinkite česnako presu.
  • Baltą duoną pamirkykite piene arba vandenyje.
    4. Baltą duoną pamirkykite piene arba vandenyje.
  • Reklama
  • Gaminkite faršą: vištieną (arba kalakutieną) sumaišykite su svogūnu, česnaku ir duona. Įmušame kiaušinį arba užpilame 100 ml vandens (be ...
    5. Gaminkite faršą: vištieną (arba kalakutieną) sumaišykite su svogūnu, česnaku ir duona. Įmušame kiaušinį arba užpilame 100 ml vandens (be kiaušinio malta mėsa bus minkštesnė). Druska ir pipirai pagal skonį. Gerai išmaišykite iki vientisos masės.
  • Toliau paruoškite įdarą: sutarkuokite sūrį.
    6. Toliau paruoškite įdarą: sutarkuokite sūrį.
  • Reklama
  • Tą patį darome su dviem virtais kiaušiniais.
    7. Tą patį darome su dviem virtais kiaušiniais.
  • Susmulkinkite žalumynus.
    8. Susmulkinkite žalumynus.
  • Reklama
  • Sumaišykite tarkuotą sūrį, kiaušinius, sviestą ir žoleles, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų mišinio.
    9. Sumaišykite tarkuotą sūrį, kiaušinius, sviestą ir žoleles, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų mišinio.
  • Dabar padarykime tešlą. 2 žalius kiaušinius sumaišykite su miltais ir grietine (majonezu), įberkite šiek tiek druskos ir kepimo miltelių....
    10. Dabar padarykime tešlą. 2 žalius kiaušinius sumaišykite su miltais ir grietine (majonezu), įberkite šiek tiek druskos ir kepimo miltelių. Užmaišykite tešlą. Tešlos konsistencija turi būti tokia, kaip ir blynams.
  • Reklama
  • Pats metas lipdyti kotletus! Iš faršo formuojame blynus, ant kiekvieno blyno dedame įdarą ir suformuojame kotletus. Kiekvieną kotletą pan...
    11. Pats metas lipdyti kotletus! Iš faršo formuojame blynus, ant kiekvieno blyno dedame įdarą ir suformuojame kotletus. Kiekvieną kotletą panardinkite į tešlą ir dėkite į keptuvę kepti augaliniame aliejuje.
  • Kai ant kotletų susiformuoja traški plutelė, galite patiekti! Gero apetito!
    12. Kai ant kotletų susiformuoja traški plutelė, galite patiekti! Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai