Kotletai Paukščių pienas
5 (3 įvertinimai)
8 Porcijos
1 val. 15 min.
Apie receptą
Pagal pavadinimą jau turėjote atspėti, kad „Paukščių pieno“ kotletai yra labai švelnus ir skanus patiekalas. Ir tikrai taip. Šis receptas patiks visiems, kurie mėgsta sultingus ir švelnius kotletus. Siūlau gaminti kotletus „Paukščių pienas“ pagal šį receptą. Patiekalas labai skanus ir gražiai atrodo, todėl ne gėda jo patiekti net ir ant šventinio stalo. Kaip garnyrą galite virti bulvių košę ir patiekti su bet kokiu padažu ar žolelėmis. Taigi, jūsų dėmesiui pristatau kotletų gaminimo receptą pavadinimu „Paukščių pienas“!
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# PaukštienaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienos arba kalakutienos filė500~700 gramų
-
Svogūnai1 vnt
-
Česnakai2~3 skiltelės
-
Balta duona2~3 riekelės
-
Kiaušiniai5 vnt (1
-
Sūris100~150 gramų
-
Sviestas2 šaukštai
-
Grietinė3~4 šaukštai (arba majonezo)
-
Miltaipagal skonį
-
Kepimo milteliai0.5 arbatinio šaukštelio
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Vištienos arba kalakutienos filė sumalkite virtuviniu kombainu.
-
2. Svogūną smulkiai supjaustykite.
-
Reklama
-
3. Česnaką sutrinkite česnako presu.
-
4. Baltą duoną pamirkykite piene arba vandenyje.
-
Reklama
-
5. Gaminkite faršą: vištieną (arba kalakutieną) sumaišykite su svogūnu, česnaku ir duona. Įmušame kiaušinį arba užpilame 100 ml vandens (be kiaušinio malta mėsa bus minkštesnė). Druska ir pipirai pagal skonį. Gerai išmaišykite iki vientisos masės.
-
6. Toliau paruoškite įdarą: sutarkuokite sūrį.
-
Reklama
-
7. Tą patį darome su dviem virtais kiaušiniais.
-
8. Susmulkinkite žalumynus.
-
Reklama
-
9. Sumaišykite tarkuotą sūrį, kiaušinius, sviestą ir žoleles, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų mišinio.
-
10. Dabar padarykime tešlą. 2 žalius kiaušinius sumaišykite su miltais ir grietine (majonezu), įberkite šiek tiek druskos ir kepimo miltelių. Užmaišykite tešlą. Tešlos konsistencija turi būti tokia, kaip ir blynams.
-
Reklama
-
11. Pats metas lipdyti kotletus! Iš faršo formuojame blynus, ant kiekvieno blyno dedame įdarą ir suformuojame kotletus. Kiekvieną kotletą panardinkite į tešlą ir dėkite į keptuvę kepti augaliniame aliejuje.
-
12. Kai ant kotletų susiformuoja traški plutelė, galite patiekti! Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama