Kopūstų pyragas su majonezu
5 (1 įvertinimai)
								5  Porcijos
						
								1 val.
						Apie receptą
Paruoškime skanų, švelnų ir paprastą kopūstų pyragą. Tešla šiam pyragui ruošiama su majonezu. Galite naudoti parduotuvėje pirktą majonezą arba pasigaminti namuose – tiks bet koks majonezas. Mano kopūstai yra žieminių veislių, todėl juos reikės troškinti iki pusės iškepimo. Jei naudosite jaunus kopūstus, troškinti nebūtina. Jei pageidaujate, į įdarą galite įdėti virtų kiaušinių, keptų grybų ar daržovių, taip pat mėgstamų prieskonių. Pyragas su majonezu yra ypač skanus ir sėkmingas. Jei dar nebandėte, labai rekomenduoju pasigaminti!
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
				Receptai pagal ingredientus: 
					# Daržovės / 
					# MiltaiReklama
- 
                                                    
Reikalingi ingredientai:
 - 
													Morka1 vnt
 - 
													Kiaušiniai2 vnt
 - 
													Majonezas150 gramų
 - 
													Baltasis kopūstas300 gramų
 - 
													Kvietiniai miltai100 gramų
 - 
													Druskapagal skonį
 - 
													Augalinis aliejus2 šaukštai
 - 
													Svogūnai1 vnt
 - 
													Malti juodieji pipiraipagal skonį
 - 
													Kepimo milteliai1 arbatinis šaukštelis
 
Reklama
									Gaminimo eiga
- 
                                                    
1. Paruoškite reikiamus produktus. - 
                                                    
2. Svogūną ir morkas supjaustykite mažais kubeliais ir pakepinkite augaliniame aliejuje, kol suminkštės. - 
Reklama
 - 
                                                    
3. Smulkiai supjaustykite kopūstą, suberkite į svogūnus ir morkas ir kartu kepkite apie 10-15 min., kol kopūstai suminkštės. - 
                                                    
4. Troškintus kopūstus pagardinkite druska, pipirais ir leiskite šiek tiek atvėsti. - 
Reklama
 - 
                                                    
5. Tuo tarpu paruoškite tešlą. Kiaušinius įmuškite į tinkamą dubenį, įberkite šiek tiek druskos ir pipirų. Išmaišykite šakute arba šluotele. - 
                                                    
6. Įpilkite majonezo, sumaišykite su kiaušiniais. - 
Reklama
 - 
                                                    
7. Suberkite miltus ir kepimo miltelius. - 
                                                    
8. Kruopščiai išmaišykite tešlą, kol ji taps vientisa ir vienalytė, tirštos grietinės konsistencijos. - 
Reklama
 - 
                                                    
9. Pusę tešlos supilkite į silikoninę 18-20 cm skersmens kepimo formą. - 
                                                    
10. Ant viršaus dėkite visus troškintus kopūstus. - 
Reklama
 - 
                                                    
11. Ant viršaus vėl užpilkite tešlą. Formą šiek tiek patapšnokite į stalą, kad tešla pasiskirstytų po visą įdarą ir pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 35-40 minučių. - 
                                                    
12. Išimkite gatavą pyragą ir palikite šiek tiek atvėsti formoje, o tada atsargiai perkelkite į lėkštę. - 
                                                    
13. Leiskite šiek tiek atvėsti ir galėsite patiekti. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą! - 
Reklama
 
Šiandien populiariausi receptai
- 
Reklama
 
				


















