Kopūstų pyragas su majonezu

Kopūstų pyragas su majonezu

5 (1 įvertinimai)

5 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Paruoškime skanų, švelnų ir paprastą kopūstų pyragą. Tešla šiam pyragui ruošiama su majonezu. Galite naudoti parduotuvėje pirktą majonezą arba pasigaminti namuose – tiks bet koks majonezas. Mano kopūstai yra žieminių veislių, todėl juos reikės troškinti iki pusės iškepimo. Jei naudosite jaunus kopūstus, troškinti nebūtina. Jei pageidaujate, į įdarą galite įdėti virtų kiaušinių, keptų grybų ar daržovių, taip pat mėgstamų prieskonių. Pyragas su majonezu yra ypač skanus ir sėkmingas. Jei dar nebandėte, labai rekomenduoju pasigaminti!

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Morka
    1 vnt
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Majonezas
    150 gramų
  • Baltasis kopūstas
    300 gramų
  • Kvietiniai miltai
    100 gramų
  • Druska
    pagal skonį
  • Augalinis aliejus
    2 šaukštai
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Kepimo milteliai
    1 arbatinis šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite reikiamus produktus.
    1. Paruoškite reikiamus produktus.
  • Svogūną ir morkas supjaustykite mažais kubeliais ir pakepinkite augaliniame aliejuje, kol suminkštės.
    2. Svogūną ir morkas supjaustykite mažais kubeliais ir pakepinkite augaliniame aliejuje, kol suminkštės.
  • Reklama
  • Smulkiai supjaustykite kopūstą, suberkite į svogūnus ir morkas ir kartu kepkite apie 10-15 min., kol kopūstai suminkštės.
    3. Smulkiai supjaustykite kopūstą, suberkite į svogūnus ir morkas ir kartu kepkite apie 10-15 min., kol kopūstai suminkštės.
  • Troškintus kopūstus pagardinkite druska, pipirais ir leiskite šiek tiek atvėsti.
    4. Troškintus kopūstus pagardinkite druska, pipirais ir leiskite šiek tiek atvėsti.
  • Reklama
  • Tuo tarpu paruoškite tešlą. Kiaušinius įmuškite į tinkamą dubenį, įberkite šiek tiek druskos ir pipirų. Išmaišykite šakute arba šluotele.
    5. Tuo tarpu paruoškite tešlą. Kiaušinius įmuškite į tinkamą dubenį, įberkite šiek tiek druskos ir pipirų. Išmaišykite šakute arba šluotele.
  • Įpilkite majonezo, sumaišykite su kiaušiniais.
    6. Įpilkite majonezo, sumaišykite su kiaušiniais.
  • Reklama
  • Suberkite miltus ir kepimo miltelius.
    7. Suberkite miltus ir kepimo miltelius.
  • Kruopščiai išmaišykite tešlą, kol ji taps vientisa ir vienalytė, tirštos grietinės konsistencijos.
    8. Kruopščiai išmaišykite tešlą, kol ji taps vientisa ir vienalytė, tirštos grietinės konsistencijos.
  • Reklama
  • Pusę tešlos supilkite į silikoninę 18-20 cm skersmens kepimo formą.
    9. Pusę tešlos supilkite į silikoninę 18-20 cm skersmens kepimo formą.
  • Ant viršaus dėkite visus troškintus kopūstus.
    10. Ant viršaus dėkite visus troškintus kopūstus.
  • Reklama
  • Ant viršaus vėl užpilkite tešlą. Formą šiek tiek patapšnokite į stalą, kad tešla pasiskirstytų po visą įdarą ir pašaukite į iki 180 laips...
    11. Ant viršaus vėl užpilkite tešlą. Formą šiek tiek patapšnokite į stalą, kad tešla pasiskirstytų po visą įdarą ir pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 35-40 minučių.
  • Išimkite gatavą pyragą ir palikite šiek tiek atvėsti formoje, o tada atsargiai perkelkite į lėkštę.
    12. Išimkite gatavą pyragą ir palikite šiek tiek atvėsti formoje, o tada atsargiai perkelkite į lėkštę.
  • Leiskite šiek tiek atvėsti ir galėsite patiekti. Gero apetito!
    13. Leiskite šiek tiek atvėsti ir galėsite patiekti. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai