Kondensuoto pieno želė
5 (1 įvertinimai)
2 Porcijos
2 val.
Apie receptą
Kondensuotą pieną mėgsta praktiškai visi, taip pat viską, kas pagaminta iš jo. Todėl ši nuostabi kondensuoto pieno želė patiks absoliučiai visiems, o gaminti ją galima net kasdien! Į želė mišinį galite įdėti kakavos, arba tiesiog pabarstyti kakavos milteliais paruoštą želė. Taip pat prieš dedant želė į šaldytuvą stingti, paragaukite cukraus kiekį, ir jei jums nepakankamai saldu, papildykite cukrumi pagal skonį.
Paskirtis: Desertų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Reklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kondensuotas pienas250 mililitrų
-
Grietinė300 mililitrų
-
Želatina20 gramų
-
Vanduo80 mililitrų
-
Kakavos milteliai1 arbatinis šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus. -
2. Į atskirą dubenėlį suberkite želatiną ir užpilkite šaltu vandeniu, išmaišykite. Palikite želatiną brinkti 20 minučių (arba pagal gamintojo nurodymus). -
Reklama
-
3. Erdviame dubenyje sumaišykite grietinę ir kondensuotą pieną. -
4. Panardinamuoju trintuvu plakite šiuos ingredientus iki vientisos masės. -
Reklama
-
5. Išbrinkusią želatiną perkelkite į puodą ir uždėkite ant mažos ugnies. -
6. Maišydami mentele ištirpinkite želatiną iki skystos konsistencijos. -
Reklama
-
7. Ištirpusią želatiną supilkite į dubenį su kondensuoto pieno ir grietinės mišiniu. Viską gerai išplakite plakikliu. -
8. Supilkite gautą masę į formeles želė, padėkite į šaldytuvą stingti 2-3 valandas. -
Reklama
-
9. Paruoštą želė formelėse pabarstykite kakava. -
10. Pageidaujant, papuoškite vaisių gabalėliais ir patiekite. -
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama




















