Kokteilis Vasara

Kokteilis Vasara

5 (1 įvertinimai)

2 Porcijos
20 min.

Apie receptą

Orai po truputį šyla, tad pats laikas pradėti ruošti skanius kokteilius. Siūlau pasigaminti ryškų, kvapnų kokteilį iš meliono, braškių ir jogurto. Braškes galite pakeisti bet kokiomis jūsų pasirinktomis šviežiomis uogomis. Cukraus galima atsisakyti, jei braškės ir melionai yra labai saldūs. Naudoti natūralų jogurtą ir, jei norite, jo nesaldinkite.

Receptai pagal ingredientus: # Uogos / # Vaisiai / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Braškių
    100 gramų
  • Melionas
    100 gramų (minkštimas)
  • Cukraus pudra
    1 šaukštas
  • Jogurtas
    150 mililitrų
  • Mėtų
    2 lapeliai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Išrūšiuokite braškes, nuplaukite ir pašalinkite stiebus. Iš meliono pašalinkite sėklas ir žievelę.
    1. Išrūšiuokite braškes, nuplaukite ir pašalinkite stiebus. Iš meliono pašalinkite sėklas ir žievelę.
  • Braškes ir melioną supjaustykite gabalėliais ir sudėkite į maišytuvo dubenį. Suberkite pusę cukraus ir plakite iki vientisos tyrės. Masę ...
    2. Braškes ir melioną supjaustykite gabalėliais ir sudėkite į maišytuvo dubenį. Suberkite pusę cukraus ir plakite iki vientisos tyrės. Masę padalinkite į stiklines.
  • Reklama
  • Jogurtą sumaišykite su likusiu cukrumi ir mėtų lapeliais. Viską sutrinkite blenderiu iki vientisos masės, jei norite, perkoškite ir supil...
    3. Jogurtą sumaišykite su likusiu cukrumi ir mėtų lapeliais. Viską sutrinkite blenderiu iki vientisos masės, jei norite, perkoškite ir supilkite į stiklines su uogų mase.
  • Patiekite gėrimą iš karto.
    4. Patiekite gėrimą iš karto.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Deimantė Lu
Autorius: Deimantė Lu

Deimantė yra „gaminimas.lt“ komandos narė, kurios sritis – saldumynai, kepiniai ir modernūs patiekalai. Ji nuolat eksperimentuoja virtuvėje, ieškodama naujų skonių derinių ir tobulų receptų. Deimantė turi ilgametę maisto tinklaraščio rašymo patirtį, puikiai išmano ingredientų mokslą ir dalinasi savo žiniomis, kad kiekvienas pyragas ar sausainis pavyktų nepriekaištingai. Jos receptai yra tikslūs, aiškūs ir kviečia mėgautis kūryba virtuvėje Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai