Kokosų varškės sūreliai šokolade

Kokosų varškės sūreliai šokolade

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val. 20 min.

Apie receptą

Ruošiame varškės sūrelius šokolade su kokoso drožlėmis. Skanūs, švelnūs ir labai aromatingi. Daug skaniau nei parduotuviniai, jau nekalbant apie kokybę. Būtinai pradžiuginkite savo šeimą ir save! Puikus varškės ir kokoso drožlių derinys abejingų paliks nedaugelį! Skanūs varškės sūreliai namuose – greita ir paprasta! Laikykite šaldytuve ne ilgiau kaip 3 dienas.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Varškė
    400 gramų (riebi)
  • Sviestas
    100 gramų
  • Cukraus pudra
    50 gramų
  • Kokoso drožlės
    50 gramų
  • Vanilinis cukrus
    20 gramų
  • Šokoladas
    150 gramų (glazūrai)
  • Aliejus
    30 gramų (glazūrai, bekvapis)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus.
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Varškę sumaišykite su minkštu sviestu.
    2. Varškę sumaišykite su minkštu sviestu.
  • Reklama
  • Suberkite cukraus pudrą ir vanilinį cukrų. Išmaišykite.
    3. Suberkite cukraus pudrą ir vanilinį cukrų. Išmaišykite.
  • Suberkite kokoso drožles ir išmaišykite varškės masę.
    4. Suberkite kokoso drožles ir išmaišykite varškės masę.
  • Reklama
  • Sulenkite maistinę plėvelę keliais sluoksniais ir padėkite ant stalo. Varškės masę dėkite išilgai plėvelės krašto, susukite kaip suktinukus.
    5. Sulenkite maistinę plėvelę keliais sluoksniais ir padėkite ant stalo. Varškės masę dėkite išilgai plėvelės krašto, susukite kaip suktinukus.
  • Varškės dešrelę padalinkite į porcijas ir padėkite ant lentos, suvyniotos į maistinę plėvelę. Iš visos masės panašiai suformuokite sūreli...
    6. Varškės dešrelę padalinkite į porcijas ir padėkite ant lentos, suvyniotos į maistinę plėvelę. Iš visos masės panašiai suformuokite sūrelius. Dėkite į šaldiklį 1-2 valandoms.
  • Reklama
  • Juodąjį šokoladą sulaužykite gabalėliais ir ištirpinkite. Tai galima padaryti vidutinės galios mikrobangų krosnelėje trumpomis 10–15 seku...
    7. Juodąjį šokoladą sulaužykite gabalėliais ir ištirpinkite. Tai galima padaryti vidutinės galios mikrobangų krosnelėje trumpomis 10–15 sekundžių serijomis, kiekvieną kartą pamaišant. Į šokoladinį glajų įpilkite nepagardinto augalinio aliejaus. Apvoliokite sūrelius šokolade.
  • Perkelkite ant kepimo popieriaus ir leiskite šokoladui visiškai sukietėti.
    8. Perkelkite ant kepimo popieriaus ir leiskite šokoladui visiškai sukietėti.
  • Reklama
  • Patiekite atšaldytą! Gero apetito!
    9. Patiekite atšaldytą! Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai