Kokosiniai keksiukai
5 (1 įvertinimai)
6 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Švelnūs, minkšti ir neįtikėtinai aromatingi keksiukai su kokoso drožlėmis taps daugelio mėgstamu kepiniu. Juos labai lengva paruošti ir bus puiki galimybė gerti arbatą. Šie keksiukai puikiai tinka su kava, arbata ar tiesiog stikline pieno. Geriausia keksiukus iš formelių išimti visiškai atvėsus, nes jie yra minkšti ir gali lengvai lūžti. Galite naudoti spalvotas drožles.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Miltai /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Pienas120 gramų
-
Sviestas90 gramų
-
Kiaušiniai2 vnt
-
Vanilinis cukrus10 gramų
-
Kvietiniai miltai230 gramų
-
Druska1 žiupsnelis
-
Cukrus130 gramų
-
Kokoso drožlės50 gramų
-
Kepimo milteliai8 gramai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientu. Iš anksto išimkite sviestą, kad jis taptų minkštas.
-
2. Į dubenį sudėkite minkštą sviestą, įberkite druskos, cukraus ir vanilinio cukraus. Viską gerai išplakti iki purumo.
-
Reklama
-
3. Įmuškite po vieną kiaušinį, kiekvieną kartą gerai išplakdami.
-
4. Supilkite pieną į dubenį ir plakite mažu greičiu iki vientisos masės.
-
Reklama
-
5. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir persijoti į dubenį. Suberkite kokoso drožles ir gerai išmaišykite.
-
6. Tešlą sudėkite į 2/3 pilnus popierinius puodelius ir pabarstykite kokoso drožlėmis. Sudėkite juos ant kepimo skardos ir pašaukite į karštą orkaitę.
-
Reklama
-
7. Kokosinius keksiukus kepkite 180 laipsnių temperatūroje 25-35 minutes, kol apskrus. Gatavus keksiukus perkelkite ant grotelių ir leiskite visiškai atvėsti.
-
8. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama