Klasikinis Bolonijos padažas

Klasikinis Bolonijos padažas

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Pagrindinis itališkas Bolonijos padažas buvo išrastas Bolonijoje, Italijoje. Tradiciškai patiekiama su naminiais makaronais, tačiau galima dėti į lazaniją ar bulvių košę. Receptas žinomas visame pasaulyje. Ir mes taip pat paliesime grožį. Supažindinsiu, kaip pasigaminti klasikinį Bolonijos padažą. Tik švieži ir natūralūs produktai, tokie kaip pomidorai, svogūnai, morkos ir kt., kartu gali sukurti tikrai itališką patiekalą.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Malta jautiena
    350 gramų
  • Pomidorai
    4 vnt
  • Grybai
    6 vnt
  • Morkos
    1 vnt
  • Askaloniniai česnakai
    2 vnt
  • Pomidorų pasta
    80 gramų
  • Česnakai
    1 skiltelė
  • Raudonėlis
    1 arbatinis šaukštelis
  • Cukrus
    2 arbatiniai šaukšteliai
  • Bazilikas
    10 vnt
  • Parmezanas
    100 gramų
  • Aliejus
    4 šaukštai
  • Druska
    pagal skonį
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Pomidorų tyrė
    300 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Smulkiai supjaustykite pomidorus, česnaką, svogūnus, morkas ir grybus.
    1. Smulkiai supjaustykite pomidorus, česnaką, svogūnus, morkas ir grybus.
  • Morkas, svogūnus, česnakus ir grybus pakepinkite aliejuje (3-5 min.). Tada pridėkite prie jų pomidorų. Dar 3 minutes troškinkite daržoves...
    2. Morkas, svogūnus, česnakus ir grybus pakepinkite aliejuje (3-5 min.). Tada pridėkite prie jų pomidorų. Dar 3 minutes troškinkite daržoves. Juos pasūdykite ir pipiruokite.
  • Reklama
  • Įpilkite pomidorų tyrės ir pomidorų pastos. Virkite padažą 10 minučių ant silpnos ugnies.
    3. Įpilkite pomidorų tyrės ir pomidorų pastos. Virkite padažą 10 minučių ant silpnos ugnies.
  • Atskirai aliejuje apkepkite faršą iki rudos spalvos. Pasūdykite ir pipiruokite.
    4. Atskirai aliejuje apkepkite faršą iki rudos spalvos. Pasūdykite ir pipiruokite.
  • Reklama
  • Į pomidorų padažą sudėkite maltą mėsą. Taip pat suberkite smulkintą baziliką, druską, raudonėlį ir pipirus. Išmaišykite. Bolognese yra pa...
    5. Į pomidorų padažą sudėkite maltą mėsą. Taip pat suberkite smulkintą baziliką, druską, raudonėlį ir pipirus. Išmaišykite. Bolognese yra pasirengusi!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai