Kiaušinių paštetas

Kiaušinių paštetas

5 (2 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Skanus ir ryškus užkandis. Patiekiamas atšaldytas ant skrebučio, ruginės duonos arba vaflių kūgiuose. Kiaušinių paštetą ruošiame virtuviniu kombainu arba blenderiu. Pirmiausia reikia išvirti kiaušinius, o daržoves apkepti aliejuje, kol suminkštės. Prieš patiekdami leiskite paštetui atvėsti. Patiekite su skrebučiais, krekeriais ar mėgstama duona.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Morkos
    1 vnt
  • Česnakai
    1 skiltelės
  • Sviestas
    50~70 gramų
  • Kiaušiniai
    2~3 vnt (priklauso nuo dydžio)
  • Žalumynai
    pagal skonį (krapai, petražolės)
  • Druska
    1 žiupsnelis
  • Augalinis aliejus
    1 šaukštas
  • Svogūnas
    1 vnt
  • Malti juodieji pipirai
    1 žiupsnelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus. Virkite kiaušinius, kol jie visiškai išvirs, ir nulupkite.
    1. Paruoškite ingredientus. Virkite kiaušinius, kol jie visiškai išvirs, ir nulupkite.
  • Supjaustykite svogūną.
    2. Supjaustykite svogūną.
  • Reklama
  • Morkas sutarkuokite.
    3. Morkas sutarkuokite.
  • Daržoves apkepkite minimaliame kiekyje aliejaus, kol iškeps.
    4. Daržoves apkepkite minimaliame kiekyje aliejaus, kol iškeps.
  • Reklama
  • Pašalinkite aliejaus perteklių.
    5. Pašalinkite aliejaus perteklių.
  • Į smulkintuvo dubenį sudėkite kiaušinius, sviestą, keptas daržoves, česnaką, žoleles, druską ir maltus juoduosius pipirus.
    6. Į smulkintuvo dubenį sudėkite kiaušinius, sviestą, keptas daržoves, česnaką, žoleles, druską ir maltus juoduosius pipirus.
  • Reklama
  • Sumalkite.
    7. Sumalkite.
  • Paruoštą paštetą 1 valandai padėti į šaldytuvą, kad atvėstų. Gero apetito!
    8. Paruoštą paštetą 1 valandai padėti į šaldytuvą, kad atvėstų. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Deimantė Lu
Autorius: Deimantė Lu

Deimantė yra „gaminimas.lt“ komandos narė, kurios sritis – saldumynai, kepiniai ir modernūs patiekalai. Ji nuolat eksperimentuoja virtuvėje, ieškodama naujų skonių derinių ir tobulų receptų. Deimantė turi ilgametę maisto tinklaraščio rašymo patirtį, puikiai išmano ingredientų mokslą ir dalinasi savo žiniomis, kad kiekvienas pyragas ar sausainis pavyktų nepriekaištingai. Jos receptai yra tikslūs, aiškūs ir kviečia mėgautis kūryba virtuvėje Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai