Kiaušinių paštetas
5 (2 įvertinimai)
6 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Skanus ir ryškus užkandis. Patiekiamas atšaldytas ant skrebučio, ruginės duonos arba vaflių kūgiuose. Kiaušinių paštetą ruošiame virtuviniu kombainu arba blenderiu. Pirmiausia reikia išvirti kiaušinius, o daržoves apkepti aliejuje, kol suminkštės. Prieš patiekdami leiskite paštetui atvėsti. Patiekite su skrebučiais, krekeriais ar mėgstama duona.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Morkos1 vnt
-
Česnakai1 skiltelės
-
Sviestas50~70 gramų
-
Kiaušiniai2~3 vnt (priklauso nuo dydžio)
-
Žalumynaipagal skonį (krapai, petražolės)
-
Druska1 žiupsnelis
-
Augalinis aliejus1 šaukštas
-
Svogūnas1 vnt
-
Malti juodieji pipirai1 žiupsnelis
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus. Virkite kiaušinius, kol jie visiškai išvirs, ir nulupkite.
-
2. Supjaustykite svogūną.
-
Reklama
-
3. Morkas sutarkuokite.
-
4. Daržoves apkepkite minimaliame kiekyje aliejaus, kol iškeps.
-
Reklama
-
5. Pašalinkite aliejaus perteklių.
-
6. Į smulkintuvo dubenį sudėkite kiaušinius, sviestą, keptas daržoves, česnaką, žoleles, druską ir maltus juoduosius pipirus.
-
Reklama
-
7. Sumalkite.
-
8. Paruoštą paštetą 1 valandai padėti į šaldytuvą, kad atvėstų. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama