Kiaušinių paštetas

Kiaušinių paštetas

5 (2 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Skanus ir ryškus užkandis. Patiekiamas atšaldytas ant skrebučio, ruginės duonos arba vaflių kūgiuose. Kiaušinių paštetą ruošiame virtuviniu kombainu arba blenderiu. Pirmiausia reikia išvirti kiaušinius, o daržoves apkepti aliejuje, kol suminkštės. Prieš patiekdami leiskite paštetui atvėsti. Patiekite su skrebučiais, krekeriais ar mėgstama duona.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Morkos
    1 vnt
  • Česnakai
    1 skiltelės
  • Sviestas
    50~70 gramų
  • Kiaušiniai
    2~3 vnt (priklauso nuo dydžio)
  • Žalumynai
    pagal skonį (krapai, petražolės)
  • Druska
    1 žiupsnelis
  • Augalinis aliejus
    1 šaukštas
  • Svogūnas
    1 vnt
  • Malti juodieji pipirai
    1 žiupsnelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus. Virkite kiaušinius, kol jie visiškai išvirs, ir nulupkite.
    1. Paruoškite ingredientus. Virkite kiaušinius, kol jie visiškai išvirs, ir nulupkite.
  • Supjaustykite svogūną.
    2. Supjaustykite svogūną.
  • Reklama
  • Morkas sutarkuokite.
    3. Morkas sutarkuokite.
  • Daržoves apkepkite minimaliame kiekyje aliejaus, kol iškeps.
    4. Daržoves apkepkite minimaliame kiekyje aliejaus, kol iškeps.
  • Reklama
  • Pašalinkite aliejaus perteklių.
    5. Pašalinkite aliejaus perteklių.
  • Į smulkintuvo dubenį sudėkite kiaušinius, sviestą, keptas daržoves, česnaką, žoleles, druską ir maltus juoduosius pipirus.
    6. Į smulkintuvo dubenį sudėkite kiaušinius, sviestą, keptas daržoves, česnaką, žoleles, druską ir maltus juoduosius pipirus.
  • Reklama
  • Sumalkite.
    7. Sumalkite.
  • Paruoštą paštetą 1 valandai padėti į šaldytuvą, kad atvėstų. Gero apetito!
    8. Paruoštą paštetą 1 valandai padėti į šaldytuvą, kad atvėstų. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai