Kiaulienos troškinys su kopūstais

Kiaulienos troškinys su kopūstais

5 (2 įvertinimai)

6-8 Porcijos
1 val. 30 min.

Apie receptą

Labai paprastas, bet stebėtinai skanus patiekalas. Švelnaus troškinio derinys su kopūstais tikrai labai geras! Štai žingsnis po žingsnio receptas, kaip gaminti kiaulienos troškinį su kopūstais. Šiuo atveju naudojamas katilas, tačiau patiekalą galite gaminti, pavyzdžiui, lėtoje viryklėje. Pomidorų padažą galima vartoti ir naminį, ir parduotuvėje, arba pakeisti skiesta pomidorų pasta. Troškinimo laikas yra sąlyginis – viskas priklauso nuo to, kokio kopūsto paruošimo laipsnio mėgstate.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Svogūnas
    5 vnt
  • Augalinis aliejus
    3~4 šaukštai
  • Morkos
    1 vnt
  • Kiauliena
    500~600 gramų
  • Kopūstai
    1 vnt
  • Pomidorų padažas
    1 stiklinė
  • Druska, pipirai, česnakai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Svogūną nulupkite ir susmulkinkite. Puode ar kitame aukštame inde storu dugnu įkaitiname aliejų.
    1. Svogūną nulupkite ir susmulkinkite. Puode ar kitame aukštame inde storu dugnu įkaitiname aliejų.
  • Sudėkite svogūną ir kepkite ant vidutinės ugnies iki auksinės rudos spalvos, retkarčiais pamaišydami.
    2. Sudėkite svogūną ir kepkite ant vidutinės ugnies iki auksinės rudos spalvos, retkarčiais pamaišydami.
  • Reklama
  • Tuo tarpu morkas nulupkite ir sutarkuokite, mėsą nuplaukite ir supjaustykite kubeliais.
    3. Tuo tarpu morkas nulupkite ir sutarkuokite, mėsą nuplaukite ir supjaustykite kubeliais.
  • pakepintus svogūnus suberkite morkas ir retkarčiais pamaišydami toliau kepkite dar 5-8 minutes.
    4. pakepintus svogūnus suberkite morkas ir retkarčiais pamaišydami toliau kepkite dar 5-8 minutes.
  • Reklama
  • Tuo metu supjaustykite kopūstą.
    5. Tuo metu supjaustykite kopūstą.
  • Sudėkite mėsą į katilą su daržovėmis.
    6. Sudėkite mėsą į katilą su daržovėmis.
  • Reklama
  • Supilkite pomidorų padažą ir palikite troškintis 15 minučių.
    7. Supilkite pomidorų padažą ir palikite troškintis 15 minučių.
  • Kitas žingsnis – kopūstų dėjimas. Geriau tai padaryti keliais etapais, švelniai sumaišant su mėsa.
    8. Kitas žingsnis – kopūstų dėjimas. Geriau tai padaryti keliais etapais, švelniai sumaišant su mėsa.
  • Reklama
  • Druska pagal skonį. Ant silpnos ugnies palikite troškinti kopūstus su mėsa, kol suminkštės.
    9. Druska pagal skonį. Ant silpnos ugnies palikite troškinti kopūstus su mėsa, kol suminkštės.
  • Likus 10 minučių iki kepimo pabaigos, pagal skonį įberkite pipirų ir česnako.
    10. Likus 10 minučių iki kepimo pabaigos, pagal skonį įberkite pipirų ir česnako.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    11. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Lina Rom
Autorius: Lina Rom

Lina yra aistringa namų virtuvės šefė, kurios didžiausias malonumas – dalintis išbandytais ir mylimais šeimos receptais. Ji specializuojasi greitai ir lengvai paruošiamais, bet visada skaniais patiekalais, puikiai tinkančiais užsiėmusioms šeimoms. Linos patirtis kulinarijoje augo kartu su jos šeima, o dabar ji savo praktiškais patarimais ir nuoširdžiais receptais dalinasi su gaminimas.lt skaitytojais. Jos tikslas – įkvėpti kiekvieną atrasti gaminimo džiaugsmą. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai