Kiaulienos troškinys su kopūstais
5 (2 įvertinimai)
6-8 Porcijos
1 val. 30 min.
Apie receptą
Labai paprastas, bet stebėtinai skanus patiekalas. Švelnaus troškinio derinys su kopūstais tikrai labai geras! Štai žingsnis po žingsnio receptas, kaip gaminti kiaulienos troškinį su kopūstais. Šiuo atveju naudojamas katilas, tačiau patiekalą galite gaminti, pavyzdžiui, lėtoje viryklėje. Pomidorų padažą galima vartoti ir naminį, ir parduotuvėje, arba pakeisti skiesta pomidorų pasta. Troškinimo laikas yra sąlyginis – viskas priklauso nuo to, kokio kopūsto paruošimo laipsnio mėgstate.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Svogūnas5 vnt
-
Augalinis aliejus3~4 šaukštai
-
Morkos1 vnt
-
Kiauliena500~600 gramų
-
Kopūstai1 vnt
-
Pomidorų padažas1 stiklinė
-
Druska, pipirai, česnakaipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Svogūną nulupkite ir susmulkinkite. Puode ar kitame aukštame inde storu dugnu įkaitiname aliejų.
-
2. Sudėkite svogūną ir kepkite ant vidutinės ugnies iki auksinės rudos spalvos, retkarčiais pamaišydami.
-
Reklama
-
3. Tuo tarpu morkas nulupkite ir sutarkuokite, mėsą nuplaukite ir supjaustykite kubeliais.
-
4. pakepintus svogūnus suberkite morkas ir retkarčiais pamaišydami toliau kepkite dar 5-8 minutes.
-
Reklama
-
5. Tuo metu supjaustykite kopūstą.
-
6. Sudėkite mėsą į katilą su daržovėmis.
-
Reklama
-
7. Supilkite pomidorų padažą ir palikite troškintis 15 minučių.
-
8. Kitas žingsnis – kopūstų dėjimas. Geriau tai padaryti keliais etapais, švelniai sumaišant su mėsa.
-
Reklama
-
9. Druska pagal skonį. Ant silpnos ugnies palikite troškinti kopūstus su mėsa, kol suminkštės.
-
10. Likus 10 minučių iki kepimo pabaigos, pagal skonį įberkite pipirų ir česnako.
-
Reklama
-
11. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama