Kiaulienos šurpa
5 (1 įvertinimai)
6 Porcijos
2 val.
Apie receptą
Tai labai skanus, sotus ir aromatingas patiekalas, kuris papuoš bet kurį stalą. Ne visi mėgsta ėrieną, tačiau kiaulienos šurpa yra labiau pažįstama ir patiks visiems. Patikrinta! Kad kiaulienos šurpa suteiktų azijietiško skonio, dedu kmynų arba kario. Į kiaulienos šurpą taip pat dedu rūgštų obuolį. Gaunasi, gana originalus skonis. Išbandykite!
Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiauliena500 gramų
-
Bulvės4 vnt
-
Svogūnai4 vnt
-
Morkos2 vnt
-
Paprika1 vnt
-
Pomidorai2 vnt
-
Lašiniai100 gramų
-
Žalumynaipagal skonį
-
Aitrusis pipiras1 vnt
-
Druskapagal skonį
-
Lauro lapai4 vnt
-
Pipirų žirneliai8 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Mėsą gerai nuplauname. Užpildykite vandeniu ir virkite ant labai mažos ugnies 2 valandas. Jei vanduo užvirs, galite įpilti šiek tiek verdančio vandens.
-
2. Tuo tarpu, kol mėsa verda, daržoves nuplaukite, nulupkite ir supjaustykite gabalėliais. Keptuvėje ištirpinkite lašinius ir į spirgučius suberkite svogūnus ir morkas. Po 5 minučių suberkite į juos pomidorus ir paprikas. Pakepinkite dar 10 minučių ir sudėkite bulves.
-
Reklama
-
3. Kai mėsa išvirs, ją išimame ir supjaustome gabalėliais, atitinkančiais daržoves. Sudedame atgal į sultinį. Ten sudėkite daržoves ir virkite sriubą 20 minučių. Likus 5-7 minutėms iki paruošimo, suberkite prieskonius ir žoleles.
-
4. Kiaulienos šurpa yra paruošta!
-
Reklama
-
5. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama