Kiaulienos šnicelis su grietinėlės padažu
5 (2 įvertinimai)
6 Porcijos
25 min.
Apie receptą
Kiaulienos šnicelis su grietinėlės padažu – puikus būdas paįvairinti mitybą. Plonai sumušti kiaulienos gabalėliai, apkepti miltų, kiaušinių ir džiūvėsėlių plutoje... Svečiai bus sužavėti! Beveik nė vienas šventinis stalas neapsieina be mėsos, o paprastą vakarienę su šeima papuoš kiaulienos šnicelis. Šis patiekalas ruošiamas iš bet kokios mėsos, tačiau ypač sultingas ir skanus iš kiaulienos. Tokie kiaulienos šniceliai tikrai patiks visiems svečiams, o jų gaminimas neužims daug laiko.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiauliena6 vnt (gabalėliai)
-
Kiaušinis1 vnt
-
Miltai1/4 stiklinė
-
Vanduo1 šaukštas
-
Džiūvėsėliai3/4 stiklinės
-
Malta paprika1 arbatinis šaukštelis
-
Petražolės1 arbatinis šaukštelis
-
Grietinė1/2 stiklinės
-
Krapai1/2 arbatinio šaukštelio
-
Aliejus3 šaukštai
-
Druska, pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Kiekvieną mėsos gabalėlį sudėkite į maišelį, kad gerai sumuštumėte plaktuku.
-
2. Išmuštą mėsą pagardinkite mėsa ir pipirais.
-
Reklama
-
3. Dubenyje sumaišykite džiūvėsėlius, petražoles ir papriką. Atskirame dubenyje šakute išplakite kiaušinius ir vandenį.
-
4. Mėsą iš pradžių apvoliokite miltuose, tada kiaušiniuose, o po to – džiūvėsėliuose. Kepkite jį keptuvėje karštame augaliniame aliejuje.
-
Reklama
-
5. Kepkite šnicelį po 5 minutes iš kiekvienos pusės, kol iškeps.
-
6. Puode sumaišykite miltus ir sultinį. Sultinį užvirinkite, įpilkite grietinės, krapų, druskos ir pipirų pagal skonį. Padažą troškinkite, kol sutirštės, bet neleiskite užvirti, nes grietinė gali sutirštėti. Patiekite kiaulienos šnicelį su grietinėlės padažu.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama