Kiaulienos karbonadas su grietinėlės padažu

Kiaulienos karbonadas su grietinėlės padažu

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
25 min.

Apie receptą

Kiaulienos karbonadas su grietinėlės padažu – puikus būdas paįvairinti mitybą. Plonai sumušti kiaulienos gabalėliai, apkepti miltų, kiaušinių ir džiūvėsėlių plutoje... svečiai bus sužavėti! Beveik nė vienas šventinis stalas neapsieina be mėsos, o paprastą vakarienę su šeima papuoš kiaulienos karbonadas. Šis patiekalas ruošiamas iš bet kokios mėsos, tačiau ypač sultingas ir skanus iš kiaulienos. Tokie kiaulienos karbonadai tikrai patiks visiems svečiams, o jų gaminimas neužims daug laiko.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Pieno produktai / # Miltai
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiauliena
    6 vnt
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Miltai
    1/4 stiklinės
  • Vanduo
    1 šaukštas
  • Džiūvėsėliai
    3/4 stiklinės
  • Malta paprika
    1 arbatinis šaukštelis
  • Petražolės
    1 arbatinis šaukštelis
  • Grietinė
    1/2 stiklinės
  • Krapai
    1/2 arbatinio šaukštelio
  • Aliejus
    3 šaukštai
  • Druska, pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Kiekvieną mėsos gabalėlį sudėkite į maišelį, kad gerai sumuštumėte plaktuku.
    1. Kiekvieną mėsos gabalėlį sudėkite į maišelį, kad gerai sumuštumėte plaktuku.
  • Mėsą gerai išmuškite. Pagardinkite druska ir pipirais.
    2. Mėsą gerai išmuškite. Pagardinkite druska ir pipirais.
  • Reklama
  • Dubenyje sumaišykite džiūvėsėlius, petražoles ir papriką. Atskirame dubenyje šakute išplakite kiaušinius ir vandenį.
    3. Dubenyje sumaišykite džiūvėsėlius, petražoles ir papriką. Atskirame dubenyje šakute išplakite kiaušinius ir vandenį.
  • Mėsą iš pradžių apvoliokite miltuose, tada kiaušiniuose, o po to – džiūvėsėliuose. Kepkite jį keptuvėje karštame augaliniame aliejuje.
    4. Mėsą iš pradžių apvoliokite miltuose, tada kiaušiniuose, o po to – džiūvėsėliuose. Kepkite jį keptuvėje karštame augaliniame aliejuje.
  • Reklama
  • Kepkite šnicelį po 5 minutes iš kiekvienos pusės, kol iškeps.
    5. Kepkite šnicelį po 5 minutes iš kiekvienos pusės, kol iškeps.
  • Puode sumaišykite miltus ir sultinį. Sultinį užvirinkite, įpilkite grietinės, krapų, druskos ir pipirų pagal skonį. Padažą troškinkite, k...
    6. Puode sumaišykite miltus ir sultinį. Sultinį užvirinkite, įpilkite grietinės, krapų, druskos ir pipirų pagal skonį. Padažą troškinkite, kol sutirštės, bet neleiskite užvirti, nes grietinė gali sutirštėti. Patiekite kiaulienos šnicelį su grietinėlės padažu.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai