Kiaulienos guliašas su pomidorais

Kiaulienos guliašas su pomidorais

5 (2 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val. 30 min.

Apie receptą

Švelni kiauliena tirštame padaže – puikus patiekalas pietums ar vakarienei. Pomidorų dėka mėsa tampa švelnesnė ir sultingesnė. Tirštas padažas su mėsa ir šviežiomis daržovėmis – puikus pasirinkimas net ir nuolat lieknėjančioms moterims. O su bet kokiu garnyru šis patiekalas padės pamaitinti alkaną vyrą. Todėl primygtinai patariu naudoti kiaulienos guliašo su pomidorais receptą. Dėl to skanus ir sotus maistas garantuotas.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiauliena
    700 gramų
  • Svogūnai
    2 vnt
  • Pomidorai
    2 vnt (dideli)
  • Paprika
    1,5~2 šaukštai
  • Druska
    pagal skonį
  • Kukurūzų miltai
    1 šaukštas (gali būti įprasti miltai)
  • Kmynai
    1 arbatinis šaukštelis
  • Malti juodieji pipirai
    2 žiupsneliai
  • Grietinė
    100 gramų
  • Aliejus
    2~3 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Svogūną nuvalome ir supjaustome pusžiedžiais. Kepsime puode. Įkaitinkite Puodą su aliejumi ir pakepinkite svogūną 3 minutes.
    1. Svogūną nuvalome ir supjaustome pusžiedžiais. Kepsime puode. Įkaitinkite Puodą su aliejumi ir pakepinkite svogūną 3 minutes.
  • Į svogūną suberkite papriką ir kmynus, išmaišykite ir pakepinkite pusantros minutės.
    2. Į svogūną suberkite papriką ir kmynus, išmaišykite ir pakepinkite pusantros minutės.
  • Reklama
  • Kiaulieną supjaustykite mažais kubeliais ir nusiųskite į keptuvę su svogūnais. Išmaišykite ir lengvai pakepinkite. Mėsą galite kepti atsk...
    3. Kiaulieną supjaustykite mažais kubeliais ir nusiųskite į keptuvę su svogūnais. Išmaišykite ir lengvai pakepinkite. Mėsą galite kepti atskirai, o tada suberti į svogūną.
  • Į mėsą su svogūnais supilkite vandenį. Vandens turi būti pakankamai, kad mėsą visiškai apsemtų. Guliašą užvirinkite, uždenkite dangčiu ir...
    4. Į mėsą su svogūnais supilkite vandenį. Vandens turi būti pakankamai, kad mėsą visiškai apsemtų. Guliašą užvirinkite, uždenkite dangčiu ir sumažinkite ugnį iki minimumo. Troškinkite, kol mėsa suminkštės.
  • Reklama
  • Pomidorus nuplikykite verdančiu vandeniu ir nuimkite nuo jų odelę. Tada pomidorus supjaustykite mažais kubeliais arba susmulkinkite trint...
    5. Pomidorus nuplikykite verdančiu vandeniu ir nuimkite nuo jų odelę. Tada pomidorus supjaustykite mažais kubeliais arba susmulkinkite trintuvu. Sudėkite į mėsą maždaug 20 minučių po vandens įpylimo. Viską pasūdykite ir pipiruokite.
  • Kai mėsa taps minkšta, supilkite į ją grietinę ir kukurūzų miltus.
    6. Kai mėsa taps minkšta, supilkite į ją grietinę ir kukurūzų miltus.
  • Reklama
  • Guliašą gerai išmaišykite, užvirkite. Jei guliašas per tirštas, galima įpilti vandens. Leiskite virti 3 minutes ir viskas, patiekalas par...
    7. Guliašą gerai išmaišykite, užvirkite. Jei guliašas per tirštas, galima įpilti vandens. Leiskite virti 3 minutes ir viskas, patiekalas paruoštas.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai