Kiauliena su obuoliais kreminiame padaže

Kiauliena su obuoliais kreminiame padaže

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val. 20 min.

Apie receptą

Švelnūs, sultingi mėsos gabaliukai nuostabiame kreminiame padaže su obuoliais – štai apie ką šis patiekalas. Čia tinka bet koks kiaulienos minkštimas, ypač skanu bus su sprandine. Patiekite su bet kokiu garnyru. Kiauliena su obuoliais kreminiame padaže yra neįprastai skanus ir sotus patiekalas. Mėsą reikia lengvai apkepti, suberti svogūnus ir morkas, užpilti sultiniu Troškinti ant silpnos ugnies, kol beveik iškeps. Tada suberkite prieskonius, obuolį ir grietinėlę. Virkite dar 15 minučių ir išjunkite. Patiekite kiaulieną su obuoliais kreminiame padaže su bet kokiu garnyru.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Vaisiai / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiauliena (minkštimas)
    500 gramų
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Morkos
    1 vnt
  • Žalias obuolys
    2 vnt
  • Saulėgrąžų aliejus
    30 ml Grietinėlė 12%
  • Mėsos sultinys
    250 mililitrų
  • Džiovintas bazilikas
    0,5 arbatinio šaukštelio
  • Kmynai
    0,5 arbatinio šaukštelio
  • Ciberžolė
    0,5 arbatinio šaukštelio
  • Druska
    0,5 arbatinio šaukštelio
  • Malti juodieji pipirai
    1,4 arbatinio šaukštelio
Reklama
Gaminimo eiga
  • Kiaulieną nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite mažais gabalėliais. Sudėkite į puodą storu dugnu.
    1. Kiaulieną nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite mažais gabalėliais. Sudėkite į puodą storu dugnu.
  • Į puodą supilkite rafinuotą saulėgrąžų aliejų ir kepkite mėsą iki šviesiai auksinės rudos spalvos.
    2. Į puodą supilkite rafinuotą saulėgrąžų aliejų ir kepkite mėsą iki šviesiai auksinės rudos spalvos.
  • Reklama
  • Morkas ir svogūnus nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite. Sudėkite į puodą su mėsa.
    3. Morkas ir svogūnus nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite. Sudėkite į puodą su mėsa.
  • Daržoves su mėsa kepkite 10 minučių, retkarčiais pamaišydami. Užpylus sultinį, puodą uždenkite dangčiu ir troškinkite kiaulieną, kol beve...
    4. Daržoves su mėsa kepkite 10 minučių, retkarčiais pamaišydami. Užpylus sultinį, puodą uždenkite dangčiu ir troškinkite kiaulieną, kol beveik iškeps.
  • Reklama
  • Vieną didelį arba du mažus žalius obuolius nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite kubeliais. Įdėkite į puodą su kiauliena.
    5. Vieną didelį arba du mažus žalius obuolius nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite kubeliais. Įdėkite į puodą su kiauliena.
  • Mėsą pasūdykite, sudėkite pipirus. Suberkite ciberžolę, kmynus ir džiovintą baziliką.
    6. Mėsą pasūdykite, sudėkite pipirus. Suberkite ciberžolę, kmynus ir džiovintą baziliką.
  • Reklama
  • Kiaulieną su obuoliais troškinkite dar 15-20 minučių ant silpnos ugnies.
    7. Kiaulieną su obuoliais troškinkite dar 15-20 minučių ant silpnos ugnies.
  • Tada supilkite grietinėlę.
    8. Tada supilkite grietinėlę.
  • Reklama
  • Indą su grietinėle pakaitinkite dar 5-7 minutes ir išjunkite. Skanaus!
    9. Indą su grietinėle pakaitinkite dar 5-7 minutes ir išjunkite. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai