Kiauliena su obuoliais
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
2 val.
Apie receptą
Ši sultinga, gardi ir kvapni mėsa gali būti paruošta kaip pagrindinis patiekalas šventei ar kasdienai. Jei leisite mėsai atvėsti, galėsite ją supjaustyti kaip užkandį. Mėsą galite kepti folijoje, kepimo popieriuje arba kepimo maišelyje. Taip pat galite tiesiog įdėti ją į karščiui atsparų indą ir pašauti į orkaitę, uždengtą folija. Nors kepdami obuoliai praranda savo išvaizdą, jie vis tiek sugeba įlieti mėsą savo skoniu.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# VaisiaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiauliena1.5 kilogramo
-
Obuoliai2 vnt
-
Svogūnas1 vnt
-
Rozmarinas2 vnt (šakelės)
-
Augalinis aliejus30 gramų
-
Česnakas2 skiltelės
-
Druskapagal skonį
-
Prieskoniaipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus. Galite naudoti kiaulienos sprandinę, kumpį arba nugarinę. Pasirinkite gabalą be kaulų.
-
2. Mėsą gausiai pabarstykite druska ir prieskoniais. Viską kruopščiai įtrinkite į mėsą.
-
Reklama
-
3. Tada kiaulieną aptepkite augaliniu aliejumi.
-
4. Svogūną nulupkite, supjaustykite pusžiedžiais ir padėkite po mėsa.
-
Reklama
-
5. Iš obuolių išimkite šerdį ir supjaustykite juos didelėmis riekelėmis.
-
6. Aplink mėsą išdėliokite obuolius. Supjaustykite česnaką ir ant viršaus išdėliokite rozmarino šakeles.
-
Reklama
-
7. Mėsą suvyniokite į kepimo popierių arba foliją. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 1,5 valandos. Kepimo pabaigoje praskleiskite popierių, kad mėsa šiek tiek paruduotų.
-
8. Išimkite gatavą mėsą iš orkaitės ir patiekite.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama