Kiauliena su obuoliais

Kiauliena su obuoliais

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Ši sultinga, gardi ir kvapni mėsa gali būti paruošta kaip pagrindinis patiekalas šventei ar kasdienai. Jei leisite mėsai atvėsti, galėsite ją supjaustyti kaip užkandį. Mėsą galite kepti folijoje, kepimo popieriuje arba kepimo maišelyje. Taip pat galite tiesiog įdėti ją į karščiui atsparų indą ir pašauti į orkaitę, uždengtą folija. Nors kepdami obuoliai praranda savo išvaizdą, jie vis tiek sugeba įlieti mėsą savo skoniu.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Vaisiai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiauliena
    1.5 kilogramo
  • Obuoliai
    2 vnt
  • Svogūnas
    1 vnt
  • Rozmarinas
    2 vnt (šakelės)
  • Augalinis aliejus
    30 gramų
  • Česnakas
    2 skiltelės
  • Druska
    pagal skonį
  • Prieskoniai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus. Galite naudoti kiaulienos sprandinę, kumpį arba nugarinę. Pasirinkite gabalą be kaulų.
    1. Paruoškite ingredientus. Galite naudoti kiaulienos sprandinę, kumpį arba nugarinę. Pasirinkite gabalą be kaulų.
  • Mėsą gausiai pabarstykite druska ir prieskoniais. Viską kruopščiai įtrinkite į mėsą.
    2. Mėsą gausiai pabarstykite druska ir prieskoniais. Viską kruopščiai įtrinkite į mėsą.
  • Reklama
  • Tada kiaulieną aptepkite augaliniu aliejumi.
    3. Tada kiaulieną aptepkite augaliniu aliejumi.
  • Svogūną nulupkite, supjaustykite pusžiedžiais ir padėkite po mėsa.
    4. Svogūną nulupkite, supjaustykite pusžiedžiais ir padėkite po mėsa.
  • Reklama
  • Iš obuolių išimkite šerdį ir supjaustykite juos didelėmis riekelėmis.
    5. Iš obuolių išimkite šerdį ir supjaustykite juos didelėmis riekelėmis.
  • Aplink mėsą išdėliokite obuolius. Supjaustykite česnaką ir ant viršaus išdėliokite rozmarino šakeles.
    6. Aplink mėsą išdėliokite obuolius. Supjaustykite česnaką ir ant viršaus išdėliokite rozmarino šakeles.
  • Reklama
  • Mėsą suvyniokite į kepimo popierių arba foliją. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 1,5 valandos. Kepimo pabaigoje praskleiskite popi...
    7. Mėsą suvyniokite į kepimo popierių arba foliją. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 1,5 valandos. Kepimo pabaigoje praskleiskite popierių, kad mėsa šiek tiek paruduotų.
  • Išimkite gatavą mėsą iš orkaitės ir patiekite.
    8. Išimkite gatavą mėsą iš orkaitės ir patiekite.
  • Reklama
  • Skanaus!
    9. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai