Kiauliena padaže

Kiauliena padaže

5 (1 įvertinimai)

5-7 Porcijos
40 min.

Apie receptą

Skanus ir universalus patiekalas, tinkantis prie bulvių, makaronų ar bet kokios košės. Patiekalas lengvai paruošiamas ir labai skanus. Geriausias dalykas gaminant padažą yra tai, kad jį galima patiekti su absoliučiai bet kokiais garnyrais, o taip pat ir tai, kad kasdieniame gyvenime jo užteks kelioms dienoms ir nereikės kasdien stovėti prie viryklės. Taip ruošiant kiauliena tiesiog tirpsta burnoje.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiauliena
    400 gramų
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Rafinuotas aliejus
    3 šaukštai
  • Grietinė
    1 šaukštas
  • Čili padažas
    1 arbatinis šaukštelis
  • Grietinėlė
    1/2 puodelio
  • Miltai
    1 šaukštas
  • Malti pipirai
    1 arbatinis šaukštelis
  • Krapai
    0,5 ryšulio
  • Lauro lapas
    2 vnt
  • Druska ir prieskoniai mėsai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Mėsą nuplaukite ir nuvalykite, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu, tada supjaustykite griežinėliais, šiek tiek pamuškite ir supjaustyki...
    1. Mėsą nuplaukite ir nuvalykite, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu, tada supjaustykite griežinėliais, šiek tiek pamuškite ir supjaustykite juostelėmis.
  • Svogūną nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite mažais kubeliais. Dedame keptuvę ant ugnies, pilame šiek tiek rafinuoto aliejaus ir pakepi...
    2. Svogūną nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite mažais kubeliais. Dedame keptuvę ant ugnies, pilame šiek tiek rafinuoto aliejaus ir pakepiname mėsą su svogūnais iki auksinės rudos spalvos, pasūdome ir dedame prieskonių pagal skonį.
  • Reklama
  • Padažui paruošti miltus atskieskite grietinėle, supilkite čili padažą ir grietinę, išmaišykite.
    3. Padažui paruošti miltus atskieskite grietinėle, supilkite čili padažą ir grietinę, išmaišykite.
  • Supilkite gatavą padažą ant mėsos, išmaišykite ir uždenkite, troškinkite ant silpnos ugnies 10-15 minučių.
    4. Supilkite gatavą padažą ant mėsos, išmaišykite ir uždenkite, troškinkite ant silpnos ugnies 10-15 minučių.
  • Reklama
  • Smulkiai supjaustykite krapus, supilkite į padažą, sudėkite lauro lapą, uždenkite ir troškinkite dar 5-7 minutes. Gero apetito!
    5. Smulkiai supjaustykite krapus, supilkite į padažą, sudėkite lauro lapą, uždenkite ir troškinkite dar 5-7 minutes. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai