Kiauliena padaže
5 (1 įvertinimai)
5-7 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Skanus ir universalus patiekalas, tinkantis prie bulvių, makaronų ar bet kokios košės. Patiekalas lengvai paruošiamas ir labai skanus. Geriausias dalykas gaminant padažą yra tai, kad jį galima patiekti su absoliučiai bet kokiais garnyrais, o taip pat ir tai, kad kasdieniame gyvenime jo užteks kelioms dienoms ir nereikės kasdien stovėti prie viryklės. Taip ruošiant kiauliena tiesiog tirpsta burnoje.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiauliena400 gramų
-
Svogūnai1 vnt
-
Rafinuotas aliejus3 šaukštai
-
Grietinė1 šaukštas
-
Čili padažas1 arbatinis šaukštelis
-
Grietinėlė1/2 puodelio
-
Miltai1 šaukštas
-
Malti pipirai1 arbatinis šaukštelis
-
Krapai0,5 ryšulio
-
Lauro lapas2 vnt
-
Druska ir prieskoniai mėsaipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Mėsą nuplaukite ir nuvalykite, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu, tada supjaustykite griežinėliais, šiek tiek pamuškite ir supjaustykite juostelėmis.
-
2. Svogūną nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite mažais kubeliais. Dedame keptuvę ant ugnies, pilame šiek tiek rafinuoto aliejaus ir pakepiname mėsą su svogūnais iki auksinės rudos spalvos, pasūdome ir dedame prieskonių pagal skonį.
-
Reklama
-
3. Padažui paruošti miltus atskieskite grietinėle, supilkite čili padažą ir grietinę, išmaišykite.
-
4. Supilkite gatavą padažą ant mėsos, išmaišykite ir uždenkite, troškinkite ant silpnos ugnies 10-15 minučių.
-
Reklama
-
5. Smulkiai supjaustykite krapus, supilkite į padažą, sudėkite lauro lapą, uždenkite ir troškinkite dar 5-7 minutes. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama