Kiauliena baltojo vyno padaže
5 (2 įvertinimai)
2-4 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Noriu papasakoti, kaip gaminti kiaulieną baltojo vyno padaže su grybais, svogūnais ir grietinėle. Persivalgymas! Šis patiekalas yra gana greitai pagaminamas, susideda iš nedaug ingredientų ir yra įkandamas tiesiog net pradedantiesiems virtuvėje. Tačiau tuo pat metu jo neįtikėtinas skonis gali nustebinti net įmantriausią gurmaną. Vyno ir grietinėlės derinys su mėsa yra tikrai stebuklingas. Kiauliena yra labai švelni ir beveik tirpsta burnoje. Receptui nereikia papildomų prieskonių ar žolelių, skonis sodrus ir sotus. Tikrai verta pabandyti!
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiaulienos gabalėlis4 vnt
-
Augalinis aliejus1 arbatinis šaukštelis
-
Sviestas1 arbatinis šaukštelis
-
Druska ir pipiraipagal skonį
-
Grybai200 gramų
-
Svogūnas1 vnt
-
Sausas baltas vynas1/2 puodelio
-
Grietinėlė1/4 puodelio
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Kiaulieną nuplaukite ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Druska ir pipirai pagal skonį. Aptepkite augaliniu aliejumi.
-
2. Dėkite ant įkaitintos keptuvės ir kepkite po porą minučių iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos. Tada nukelkite nuo ugnies ir atidėkite.
-
Reklama
-
3. Tuo tarpu likusias daržoves ir sviestą sudėkite į keptuvę. Sudėkite susmulkintą svogūną ir plonais griežinėliais pjaustytus grybus. Kepkite ant vidutinės ugnies 5-7 minutes, kol suminkštės.
-
4. Supilkite vyną.
-
Reklama
-
5. Ir grietinėlę.
-
6. Sudėkite mėsą į keptuvę ir troškinkite ant mažos ugnies, kol iškeps. Taip pat galite uždengti folija ir dėti į įkaitintą orkaitę. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama