Kiauliena baltojo vyno padaže

Kiauliena baltojo vyno padaže

5 (2 įvertinimai)

2-4 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Noriu papasakoti, kaip gaminti kiaulieną baltojo vyno padaže su grybais, svogūnais ir grietinėle. Persivalgymas! Šis patiekalas yra gana greitai pagaminamas, susideda iš nedaug ingredientų ir yra įkandamas tiesiog net pradedantiesiems virtuvėje. Tačiau tuo pat metu jo neįtikėtinas skonis gali nustebinti net įmantriausią gurmaną. Vyno ir grietinėlės derinys su mėsa yra tikrai stebuklingas. Kiauliena yra labai švelni ir beveik tirpsta burnoje. Receptui nereikia papildomų prieskonių ar žolelių, skonis sodrus ir sotus. Tikrai verta pabandyti!

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaulienos gabalėlis
    4 vnt
  • Augalinis aliejus
    1 arbatinis šaukštelis
  • Sviestas
    1 arbatinis šaukštelis
  • Druska ir pipirai
    pagal skonį
  • Grybai
    200 gramų
  • Svogūnas
    1 vnt
  • Sausas baltas vynas
    1/2 puodelio
  • Grietinėlė
    1/4 puodelio
Reklama
Gaminimo eiga
  • Kiaulieną nuplaukite ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Druska ir pipirai pagal skonį. Aptepkite augaliniu aliejumi.
    1. Kiaulieną nuplaukite ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Druska ir pipirai pagal skonį. Aptepkite augaliniu aliejumi.
  • Dėkite ant įkaitintos keptuvės ir kepkite po porą minučių iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos. Tada nukelkite nuo ugnies ir atidėk...
    2. Dėkite ant įkaitintos keptuvės ir kepkite po porą minučių iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos. Tada nukelkite nuo ugnies ir atidėkite.
  • Reklama
  • Tuo tarpu likusias daržoves ir sviestą sudėkite į keptuvę. Sudėkite susmulkintą svogūną ir plonais griežinėliais pjaustytus grybus. Kepki...
    3. Tuo tarpu likusias daržoves ir sviestą sudėkite į keptuvę. Sudėkite susmulkintą svogūną ir plonais griežinėliais pjaustytus grybus. Kepkite ant vidutinės ugnies 5-7 minutes, kol suminkštės.
  • Supilkite vyną.
    4. Supilkite vyną.
  • Reklama
  • Ir grietinėlę.
    5. Ir grietinėlę.
  • Sudėkite mėsą į keptuvę ir troškinkite ant mažos ugnies, kol iškeps. Taip pat galite uždengti folija ir dėti į įkaitintą orkaitę. Skanaus!
    6. Sudėkite mėsą į keptuvę ir troškinkite ant mažos ugnies, kol iškeps. Taip pat galite uždengti folija ir dėti į įkaitintą orkaitę. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai