Keptuvėje kepti baravykai

Keptuvėje kepti baravykai

5 (1 įvertinimai)

2 Porcijos
50 min.

Apie receptą

Greitas, paprastas ir neįtikėtinai skanus pietų patiekalas. Baravykus nesunku paruošti, jie yra tankūs ir labai aromatingi. Naudokite receptą! Tokie baravykai puikiai tiks prie virtų bulvių arba tiesiog kaip atskiras patiekalas. Šį patiekalą galima gaminti ne tik iš šviežių, bet ir iš šaldytų grybų. Būtinai nuimkite plėvelę, ji gali suteikti kartumo ir tamsios, neapetitiškos spalvos.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Baravykai
    500 gramų
  • Augalinis aliejus
    2 šaukštai (kepimui)
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Druska
    pagal skonį
  • Juodieji pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikiamus ingredientus. Grybus išrūšiuokite, pašalindami kirminus, nupjaukite nešvarumus nuo stiebų.
    1. Paruoškite visus reikiamus ingredientus. Grybus išrūšiuokite, pašalindami kirminus, nupjaukite nešvarumus nuo stiebų.
  • Nuimkite plėvelę nuo kepurėlės, nuplaukite ir leiskite vandeniui visiškai nutekėti.
    2. Nuimkite plėvelę nuo kepurėlės, nuplaukite ir leiskite vandeniui visiškai nutekėti.
  • Reklama
  • Paruoštus baravykus supjaustykite griežinėliais. Į keptuvę supilkite augalinį aliejų ir įkaitinkite ant vidutinės ugnies, suberkite grybus.
    3. Paruoštus baravykus supjaustykite griežinėliais. Į keptuvę supilkite augalinį aliejų ir įkaitinkite ant vidutinės ugnies, suberkite grybus.
  • Grybus kepkite 15 minučių maišydami. Jei atsiranda putų, pašalinkite.
    4. Grybus kepkite 15 minučių maišydami. Jei atsiranda putų, pašalinkite.
  • Reklama
  • Druska, pipirai ir viską išmaišome. Grybus pakepinkite 10-12 minučių. Skystis turi išgaruoti, o grybai apkepti.
    5. Druska, pipirai ir viską išmaišome. Grybus pakepinkite 10-12 minučių. Skystis turi išgaruoti, o grybai apkepti.
  • Svogūnus nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite plonais pusžiedžiais.
    6. Svogūnus nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite plonais pusžiedžiais.
  • Reklama
  • Grybus ir svogūnus pakepinkite ant vidutinės ugnies maišydami 3-5 minutes. Paruoštus baravykus iškart patiekite.
    7. Grybus ir svogūnus pakepinkite ant vidutinės ugnies maišydami 3-5 minutes. Paruoštus baravykus iškart patiekite.
  • Gero apetito!
    8. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai