Keptos krabų lazdelės

Keptos krabų lazdelės

5 (1 įvertinimai)

2 Porcijos
15 min.

Apie receptą

Ant šventinio stalo galima paruošti labai originalų patiekalą. Ir tai visai ne salotos, o gruzdintos krabų lazdelės. Kepimo laikas neužima daug laiko. Norėdami paruošti tokį užkandį, turite naudoti skanias krabų lazdeles. Vietoj manų kruopų galite naudoti įprastus džiūvėsėlius. Paruoštą užkandį rekomenduojama patiekti iškart po baigus gaminti.

Receptai pagal ingredientus:
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Krabų lazdelės
    100~150 gramų
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Pienas
    30~40 mililitrų
  • Miltai
    2 šaukštai (1 šaukštas tešloje)
  • Manų kruopos
    1~2 šaukštai
  • Augalinis aliejus
    100 mililitrų
  • Druska
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Dubenyje sumaišykite 1 šaukštą miltų, kiaušinį, pieną ir druską. Viską gerai išmaišykite šluotele.
    2. Dubenyje sumaišykite 1 šaukštą miltų, kiaušinį, pieną ir druską. Viską gerai išmaišykite šluotele.
  • Reklama
  • Pirmiausia krabų lazdeles iš visų pusių pamerkite į miltus.
    3. Pirmiausia krabų lazdeles iš visų pusių pamerkite į miltus.
  • Tada į paruoštą tešlą.
    4. Tada į paruoštą tešlą.
  • Reklama
  • Ir į manų kruopas.
    5. Ir į manų kruopas.
  • Kepkite krabų lazdeles iki gražios ir auksinės rudos spalvos ir iškart patiekite. Gero apetito!
    6. Kepkite krabų lazdeles iki gražios ir auksinės rudos spalvos ir iškart patiekite. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai