Keptos krabų lazdelės
5 (1 įvertinimai)
2 Porcijos
15 min.
Apie receptą
Ant šventinio stalo galima paruošti labai originalų patiekalą. Ir tai visai ne salotos, o gruzdintos krabų lazdelės. Kepimo laikas neužima daug laiko. Norėdami paruošti tokį užkandį, turite naudoti skanias krabų lazdeles. Vietoj manų kruopų galite naudoti įprastus džiūvėsėlius. Paruoštą užkandį rekomenduojama patiekti iškart po baigus gaminti.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus: Reklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Krabų lazdelės100~150 gramų
-
Kiaušinis1 vnt
-
Pienas30~40 mililitrų
-
Miltai2 šaukštai (1 šaukštas tešloje)
-
Manų kruopos1~2 šaukštai
-
Augalinis aliejus100 mililitrų
-
Druskapagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Dubenyje sumaišykite 1 šaukštą miltų, kiaušinį, pieną ir druską. Viską gerai išmaišykite šluotele.
-
Reklama
-
3. Pirmiausia krabų lazdeles iš visų pusių pamerkite į miltus.
-
4. Tada į paruoštą tešlą.
-
Reklama
-
5. Ir į manų kruopas.
-
6. Kepkite krabų lazdeles iki gražios ir auksinės rudos spalvos ir iškart patiekite. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama