Keptos cukinijos su mėsa

Keptos cukinijos su mėsa

5 (1 įvertinimai)

10 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Keptos cukinijos su mėsa – puikus užkandis šventiniam stalui ar bet kuriai kitai dienai. Cukinijos įdaromos mėsa ir kepamos keptuvėje su gardžiu pomidorų, morkų ir svogūnų padažu. Cukiniją supjaustykite griežinėliais ir išimkite minkštimą. Iš maltos mėsos, virtų ryžių, žolelių, česnako ir prieskonių paruoškite įdarą. Tuo tarpu pradėkite ruošti padažą: keptuvėje pakepinkite svogūną ir morką, įpilkite pomidorų pastos, sultinio ir grietinės. Įdaru įdarykite cukinijas ir kepkite 5–6 minutes, tada supilkite padažą ir troškinkite uždengę, kol iškeps. Sėkmės!

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Cukinijos
    2 vnt
  • Malta kiauliena
    300 gramų
  • Virti ryžiai
    100 gramų
  • Svogūnai
    2 vnt (vienas svogūnas įdarui, kitas padažui)
  • Žalumynai
    pagal skonį
  • Druska ir pipirai
    pagal skonį
  • Morka
    1 vnt
  • Sultinys
    1 puodelis
  • Pomidorų pasta
    1 šaukštas
  • Grietinė
    2 šaukštai
  • Česnakas
    2 skiltelės
Reklama
Gaminimo eiga
  • Cukiniją nuplaukite ir supjaustykite 3–4 cm pločio apskritimais. Šaukštu išimkite minkštimą iš vidurio.
    1. Cukiniją nuplaukite ir supjaustykite 3–4 cm pločio apskritimais. Šaukštu išimkite minkštimą iš vidurio.
  • Sumaišykite maltą kiaulieną, virtus ryžius, smulkintą svogūną ir žoleles. Įberkite druskos ir pipirų pagal skonį.
    2. Sumaišykite maltą kiaulieną, virtus ryžius, smulkintą svogūną ir žoleles. Įberkite druskos ir pipirų pagal skonį.
  • Reklama
  • Smulkiai supjaustykite kitą svogūną ir kepkite keptuvėje iki auksinės rudos spalvos.
    3. Smulkiai supjaustykite kitą svogūną ir kepkite keptuvėje iki auksinės rudos spalvos.
  • Sudėkite tarkuotas morkas ir kepkite, kol iškeps.
    4. Sudėkite tarkuotas morkas ir kepkite, kol iškeps.
  • Reklama
  • Sudėkite tarkuotą cukinijos minkštimą, susmulkintą česnaką, pomidorų pastą, grietinę ir sultinį. Troškinkite padažą 5 minutes.
    5. Sudėkite tarkuotą cukinijos minkštimą, susmulkintą česnaką, pomidorų pastą, grietinę ir sultinį. Troškinkite padažą 5 minutes.
  • Įdaru įdarykite cukinijas ir kepkite keptuvėje 5–7 minutes.
    6. Įdaru įdarykite cukinijas ir kepkite keptuvėje 5–7 minutes.
  • Reklama
  • Užpilkite cukinijas paruoštu padažu. Troškinkite uždengę dar 40 minučių.
    7. Užpilkite cukinijas paruoštu padažu. Troškinkite uždengę dar 40 minučių.
  • Skanaus!
    8. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai