Kepti svogūnų žiedai

Kepti svogūnų žiedai

5 (3 įvertinimai)

2 Porcijos
25 min.

Apie receptą

Vienas iš apetiško ir skanaus užkandžio, kurį mėgsta ir suaugusieji, ir vaikai, variantų – kepti svogūnų žiedai. Šiuos žiedus paruošti labai paprasta. Keptus svogūnų žiedus galite patiekti su pomidorų ar česnakų padažu. Šie žiedai puikiai tinka kaip užkandis, juos galima dėti į salotas arba kaip garnyrą prie mėsos patiekalų ir paukštienos. Paprasta, greita ir skanu! Šis receptas visada turėtų būti jūsų taupyklėje!

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Svogūnai
    3 vnt
  • Kvietiniai miltai
    5 šaukštai
  • Džiūvėsėliai
    150 gramų
  • Kiaušiniai
    1 vnt
  • Vanduo
    2 šaukštai
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
  • Aliejus
    200 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite savo ingredientus.
    1. Paruoškite savo ingredientus.
  • Nulupkite svogūnus ir nuplaukite, tada nusausinkite. Svogūną supjaustykite žiedais, tada atskirkite į atskirus žiedus.
    2. Nulupkite svogūnus ir nuplaukite, tada nusausinkite. Svogūną supjaustykite žiedais, tada atskirkite į atskirus žiedus.
  • Reklama
  • Į gilų dubenį supilkite kvietinius miltus, įberkite druskos ir pipirų, išmaišykite. Dabar visus svogūnų ruošinius pabarstykite kvietiniai...
    3. Į gilų dubenį supilkite kvietinius miltus, įberkite druskos ir pipirų, išmaišykite. Dabar visus svogūnų ruošinius pabarstykite kvietiniais miltais.
  • Atskirame dubenyje sumaišykite kiaušinį ir du šaukštus vandens, šiek tiek paplakite ir čia sudėkite svogūnų žiedus.
    4. Atskirame dubenyje sumaišykite kiaušinį ir du šaukštus vandens, šiek tiek paplakite ir čia sudėkite svogūnų žiedus.
  • Reklama
  • Paskutinis žingsnis – svogūnų žiedus perkelti į dubenį su džiūvėsėliais. Tuo pačiu metu ant ugnies uždėkite nedidelį puodą su augaliniu a...
    5. Paskutinis žingsnis – svogūnų žiedus perkelti į dubenį su džiūvėsėliais. Tuo pačiu metu ant ugnies uždėkite nedidelį puodą su augaliniu aliejumi ir gerai įkaitinkite aliejų.
  • Svogūnų žiedus pamažu sudėkite į aliejų, kepkite 1,5 minutės. Kai svogūnų žiedai taps auksinės spalvos, kiaurasamčiu atsargiai išimkite i...
    6. Svogūnų žiedus pamažu sudėkite į aliejų, kepkite 1,5 minutės. Kai svogūnų žiedai taps auksinės spalvos, kiaurasamčiu atsargiai išimkite iš aliejaus.
  • Reklama
  • Kepti svogūnų žiedai paruošti patiekti.
    7. Kepti svogūnų žiedai paruošti patiekti.
  • Gero apetito!
    8. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai