Kepti svogūnų žiedai
5 (3 įvertinimai)
2 Porcijos
25 min.
Apie receptą
Vienas iš apetiško ir skanaus užkandžio, kurį mėgsta ir suaugusieji, ir vaikai, variantų – kepti svogūnų žiedai. Šiuos žiedus paruošti labai paprasta. Keptus svogūnų žiedus galite patiekti su pomidorų ar česnakų padažu. Šie žiedai puikiai tinka kaip užkandis, juos galima dėti į salotas arba kaip garnyrą prie mėsos patiekalų ir paukštienos. Paprasta, greita ir skanu! Šis receptas visada turėtų būti jūsų taupyklėje!
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Svogūnai3 vnt
-
Kvietiniai miltai5 šaukštai
-
Džiūvėsėliai150 gramų
-
Kiaušiniai1 vnt
-
Vanduo2 šaukštai
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
-
Aliejus200 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite savo ingredientus.
-
2. Nulupkite svogūnus ir nuplaukite, tada nusausinkite. Svogūną supjaustykite žiedais, tada atskirkite į atskirus žiedus.
-
Reklama
-
3. Į gilų dubenį supilkite kvietinius miltus, įberkite druskos ir pipirų, išmaišykite. Dabar visus svogūnų ruošinius pabarstykite kvietiniais miltais.
-
4. Atskirame dubenyje sumaišykite kiaušinį ir du šaukštus vandens, šiek tiek paplakite ir čia sudėkite svogūnų žiedus.
-
Reklama
-
5. Paskutinis žingsnis – svogūnų žiedus perkelti į dubenį su džiūvėsėliais. Tuo pačiu metu ant ugnies uždėkite nedidelį puodą su augaliniu aliejumi ir gerai įkaitinkite aliejų.
-
6. Svogūnų žiedus pamažu sudėkite į aliejų, kepkite 1,5 minutės. Kai svogūnų žiedai taps auksinės spalvos, kiaurasamčiu atsargiai išimkite iš aliejaus.
-
Reklama
-
7. Kepti svogūnų žiedai paruošti patiekti.
-
8. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama