Kepti obuoliai
5 (1 įvertinimai)
2 Porcijos
20 min.
Apie receptą
Jei mėgstate obuolių pyragus, bet negalite šiuo metu jų pasigaminti, pasigaminkite keptų obuolių. Obuolius galima paimti bet kurių veislių, svarbiausia, kad jie būtų sveiki Jei norite, galite nedėti cukraus pudros arba į ją įberti malto cinamono.
Paskirtis: Desertų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Vaisiai /
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Obuoliai2 vnt
-
Duonos trupiniai30 gramų
-
Kiaušinis1 vnt
-
Vanduo2 šaukštai
-
Kvietiniai miltai4 šaukštai
-
Cukraus pudra1 arbatinis šaukštelis
-
Augalinis aliejus100 gramų
-
Kukurūzų dribsniai4 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus, kurių jums reikia, kad iškeptumėte obuolius.
-
2. Kukurūzų dribsnius sudėkite į virtuvini kombainą ir susmulkinkite. Sumaišykite džiūvėsėlius ir maltas kukurūzų dribsnius.
-
Reklama
-
3. Nuplaukite, nusausinkite ir nulupkite obuolius. Išimkite šerdį su sėklomis ir supjaustykite obuolius plonais griežinėliais.
-
4. Kiekvieną girežinėlį pamirkykite miltuose.
-
Reklama
-
5. Į dubenį įmuškite kiaušinį, įpilkite vandens ir plakite šakute iki vientisos masės. Į masę pavoliokite obuolių griežinėlius, kad jie būtų visiškai padengti.
-
6. Griežinėlius perkelkite į džiūvėsėlius ir visiškai uždenkite.
-
Reklama
-
7. Į keptuvę supilkite augalinį aliejų ir pašildykite. Obuolių griežinėlius sudėkite į keptuvę ir kepkite aliejuje iki auksinės rudos spalvos iš abiejų pusių.
-
8. Iškeptus obuolius perkelkite ant popierinio rankšluoščio, kad pašalintumėte aliejaus perteklių. Sudėkite į lėkštę ir apibarstykite cukraus pudra.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama