Kepti obuoliai

Kepti obuoliai

5 (1 įvertinimai)

2 Porcijos
20 min.

Apie receptą

Jei mėgstate obuolių pyragus, bet negalite šiuo metu jų pasigaminti, pasigaminkite keptų obuolių. Obuolius galima paimti bet kurių veislių, svarbiausia, kad jie būtų sveiki Jei norite, galite nedėti cukraus pudros arba į ją įberti malto cinamono.

Receptai pagal ingredientus: # Vaisiai / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Obuoliai
    2 vnt
  • Duonos trupiniai
    30 gramų
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Vanduo
    2 šaukštai
  • Kvietiniai miltai
    4 šaukštai
  • Cukraus pudra
    1 arbatinis šaukštelis
  • Augalinis aliejus
    100 gramų
  • Kukurūzų dribsniai
    4 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus, kurių jums reikia, kad iškeptumėte obuolius.
    1. Paruoškite visus ingredientus, kurių jums reikia, kad iškeptumėte obuolius.
  • Kukurūzų dribsnius sudėkite į virtuvini kombainą ir susmulkinkite. Sumaišykite džiūvėsėlius ir maltas kukurūzų dribsnius.
    2. Kukurūzų dribsnius sudėkite į virtuvini kombainą ir susmulkinkite. Sumaišykite džiūvėsėlius ir maltas kukurūzų dribsnius.
  • Reklama
  • Nuplaukite, nusausinkite ir nulupkite obuolius. Išimkite šerdį su sėklomis ir supjaustykite obuolius plonais griežinėliais.
    3. Nuplaukite, nusausinkite ir nulupkite obuolius. Išimkite šerdį su sėklomis ir supjaustykite obuolius plonais griežinėliais.
  • Kiekvieną girežinėlį pamirkykite miltuose.
    4. Kiekvieną girežinėlį pamirkykite miltuose.
  • Reklama
  • Į dubenį įmuškite kiaušinį, įpilkite vandens ir plakite šakute iki vientisos masės. Į masę pavoliokite obuolių griežinėlius, kad jie būtų...
    5. Į dubenį įmuškite kiaušinį, įpilkite vandens ir plakite šakute iki vientisos masės. Į masę pavoliokite obuolių griežinėlius, kad jie būtų visiškai padengti.
  • Griežinėlius perkelkite į džiūvėsėlius ir visiškai uždenkite.
    6. Griežinėlius perkelkite į džiūvėsėlius ir visiškai uždenkite.
  • Reklama
  • Į keptuvę supilkite augalinį aliejų ir pašildykite. Obuolių griežinėlius sudėkite į keptuvę ir kepkite aliejuje iki auksinės rudos spalvo...
    7. Į keptuvę supilkite augalinį aliejų ir pašildykite. Obuolių griežinėlius sudėkite į keptuvę ir kepkite aliejuje iki auksinės rudos spalvos iš abiejų pusių.
  • Iškeptus obuolius perkelkite ant popierinio rankšluoščio, kad pašalintumėte aliejaus perteklių. Sudėkite į lėkštę ir apibarstykite cukrau...
    8. Iškeptus obuolius perkelkite ant popierinio rankšluoščio, kad pašalintumėte aliejaus perteklių. Sudėkite į lėkštę ir apibarstykite cukraus pudra.
  • Reklama
  • Skanais!
    9. Skanais!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai