Kepta žuvis po kailiu
3.7 (4 įvertinimai)
5 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Jei norite paruošti skanų, sveiką patiekalą visai šeimai, atkreipkite dėmesį į šį paprastą keptos žuvies po kailiu receptą. Skamba originaliai, ar ne? Kepta žuvis po kailiu gali būti gaminama ne tik su morkomis ir svogūnais, bet ir su bet kokiomis kitomis daržovėmis pagal skonį. Jei norite, ant viršaus galite užberti tarkuoto sūrio. Tai apetitą keliantis patiekalas, kurį galima patiekti su garnyru arba be jo.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Žuvis /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Žuvies filė800 gramų
-
Svogūnas2 vnt
-
Morkos2 vnt
-
Majonezas arba grietinė100 gramų
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Ingredientų rinkinys labai kuklus. Kad patiekalas būtų sotesnis, į keptos žuvies receptą galite pridėti ir bulvių.
-
2. Žuvies filė nuplaukite ir gerai nusausinkite. Įberkite šiek tiek druskos ir pipirų pagal skonį. Jei norite, galite įberti žiupsnelį žuvies prieskonių. Sudėkite filė į orkaitei atsparų indą.
-
Reklama
-
3. Svogūnus nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Paskirstykite ant žuvies viršaus lygiu sluoksniu.
-
4. Morkas nulupkite ir sutarkuokite. Jei norite, galite lengvai apkepti keptuvėje su nedideliu kiekiu augalinio aliejaus.
-
Reklama
-
5. Sudėkite morkas į formą ir išlyginkite. Česnakų mėgėjai gali per spaudą perspausti porą skiltelių ir uždėti ant viršaus.
-
6. Kad iškepta žuvis turėtų apetitą keliančią plutą, viršų reikia patepti nedideliu kiekiu majonezo arba grietinės. Dabar formą galima dėti į įkaitintą orkaitę.
-
Reklama
-
7. Po maždaug 45 minučių galite patikrinti patiekalą. Kai tik viršus gerai apskrus, žuvį galima išimti ir patiekti.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 3.7/5 (4 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama