Keksiukai su žuvimi
5 (2 įvertinimai)
3 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Ar tekę kada valgyti keksiukus su žuvimi? Jei dar neteko, būtinai išbandykite šį receptą, gal kaikuriems atrodo ir kiek neįprastai, bet skonis tikrai geras. Kaip žuvis tinka ne tik lašiša, bet ir bet kuri kita. Geriausia kepti keksiukus silikoninėse formose, tačiau, jei jų nėra, tiks įprasti metaliniai. Paruoštus keksiukus galima patiekti tiek karštus, tiek šaltus, karšti keksiukai gal šiek tiek skanesni, bet čia skonio reikalas.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Žuvis /
# Miltai /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Lašiša150 gramų
-
Kefyras1/2 stiklinės
-
Druska2 žiupsneliai
-
Soda2 žiupsneliai
-
Miltai1 stiklinė
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite savo ingredientus.
-
2. Į dubenį supilkite soda ir druską.
-
Reklama
-
3. Įkaitinkite kefyrą ir supilkite jį į dubenį. Išmaišykite. Šiame etape pamatysite, kaip soda reaguos su pieno produktu.
-
4. Suberkite miltus.
-
Reklama
-
5. Viską gerai išmaišykite.
-
6. Padalinkite tešlą į silikonines formas.
-
Reklama
-
7. Supjaustykite žuvį smulkiais gabalėliais ir suberkite ant keksiukų viršaus.
-
8. Kepinius dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 190 laipsnių, 25–30 minučių.
-
Reklama
-
9. Keksiukai su žuvimi paruošti! Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama